«Δεν γνώριζα ότι ήμουν καταζητούμενη» - Στο Νοσοκομείο η Έφη Ηροδότου

«Δεν γνώριζα ότι ήμουν καταζητούμενη» - Στο Νοσοκομείο η Έφη Ηροδότου

Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών συναίνεσε στην παράδοση της Έφης Ηροδότου και των δύο προσώπων του οικογενειακού της περιβάλλοντος στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το newsit.com.cy η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι ήταν καταζητούμενη.

«Η Ιντερπόλ Αθηνών ενημέρωσε την Ιντερπόλ Λευκωσίας ότι τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν ενώπιον της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών η οποία συναίνεσε στην παράδοση τους στην Κύπρο. Ως εκ τούτου, αναμένεται η σχετική απόφαση του Προέδρου Εφετών Αθηνών για να προχωρήσουν οι διαδικασίες», κατέληξε.

Νωρίτερα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε σχετικά με την υπόθεση όσον αφορά την Έφη Ηροδότου η οποία ήταν καταζητούμενη αναφορικά με θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2007, ότι υπήρχε πληροφορία από την Ιντερπόλ Λευκωσίας ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο καθώς και δύο άλλα πρόσωπα του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος βρίσκονταν στην Αθήνα και πρόσθεσε ότι η πληροφορία αυτή διαβιβάστηκε στις ελληνικές αρχές.

«Μας είχαν ενημερώσει χθες (οι ελληνικές αρχές) ότι είχαν εντοπιστεί τόσο η καταζητούμενη όσο και τα δύο πρόσωπα του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος», συμπλήρωσε. Ο κ. Αγγελίδης είπε, ακόμη, ότι οι ελληνικές αρχές τους είχαν ενημερώσει ότι τα τρία άτομα είχαν προσαχθεί ενώπιον της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Έφη αλλά και οι γονείς της θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έκδοση τους στην Κύπρος, ενώ η 30χρονη ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.