Σύλληψη Ηροδότου: Συνεργάσιμη η καταζητούμενη και οι γονείς της- Συναίνεσαν στην παράδοση τους

Σύλληψη Ηροδότου: Συνεργάσιμη η καταζητούμενη και οι γονείς της- Συναίνεσαν στην παράδοση τους

Η Έφη Ηροδότου και τα δύο πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος συναίνεσαν για παράδοσή τους στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

«Η Ιντερπόλ Αθηνών ενημέρωσε την Ιντερπόλ Λευκωσίας ότι τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν ενώπιον της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, όπου συναίνεσαν στην παράδοσή τους στην Κύπρο. Ως εκ τούτου, αναμένεται η σχετική απόφαση του Προέδρου Εφετών Αθηνών για να προχωρήσουν οι διαδικασίες», κατέληξε.

Νωρίτερα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε σχετικά με την υπόθεση όσον αφορά την Έφη Ηροδότου, η οποία ήταν καταζητούμενη αναφορικά με θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2007, ότι υπήρχε πληροφορία από την Ιντερπόλ Λευκωσίας ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο καθώς και δύο άλλα πρόσωπα του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος βρίσκονταν στην Αθήνα και πρόσθεσε ότι η πληροφορία αυτή διαβιβάστηκε στις ελληνικές Αρχές.

«Μας είχαν ενημερώσει χθες (οι ελληνικές Αρχές) ότι είχαν εντοπιστεί τόσο η καταζητούμενη όσο και τα δύο πρόσωπα του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος», συμπλήρωσε. Ο κ. Αγγελίδης είπε, ακόμη, ότι οι ελληνικές Αρχές τους είχαν ενημερώσει ότι τα τρία άτομα είχαν προσαχθεί ενώπιον της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.