ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγοί έρχονται έργα σε κεντρικούς δρόμους και αυτοκινητόδρομους - Πότε και που ακριβώς!

ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγοί έρχονται έργα σε κεντρικούς δρόμους και αυτοκινητόδρομους - Πότε και που ακριβώς!

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει για τις εργασίες σε αυτοκινητόδρομους.

1. Εργασίες για καθαρισμό ανακλαστήρων σε αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λευκωσίας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2017, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λευκωσίας ως ακολούθως:

• Την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας από τον ανισόπεδο κόμβο Αγίας Βαρβάρας μέχρι την έξοδο προς Αθηένου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο διαχωριστικό δίκτυ παρά τον Κόρνο.

• Τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από τον ανισόπεδο κόμβο Ανθούπολης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, διαδοχικά και στις δυο κατευθύνσεις.

• Από την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 200μ. η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων σε λεωφόρους στην Λευκωσία

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στις Λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, Γρίβα Διγενή στην Λευκωσία και στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου (φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 200μ. η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.