ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Κινητοποιήσεις και ΚΛΕΙΣΙΜΟ αυτοκινητοδρόμου από Κύπριους κυνηγούς - Τα αιτήματα τους!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Κινητοποιήσεις και ΚΛΕΙΣΙΜΟ αυτοκινητοδρόμου από Κύπριους κυνηγούς - Τα αιτήματα τους!

Το Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών με ανακοίνωση του ενημερώνει για τις κινητοποιήσεις των Κύπριων κυνηγών και τι ακριβώς ζητούν από τις αρμόδιες αρχές.

Η φετινή κυνηγετική σεζόν ήταν από τις χειρότερες των τελευταίων ετών ενώ οι κυνηγοί καθημερινά διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η λαθροθηρία, οι φόλες και τα δηλητήρια, η μείωση του θηράματος, ο νόμος για τους νέους κυνηγούς, η εκτροφή λαγών, οι νεκρές ζώνες για εκπαίδευση σκύλων και άλλα πολλά είναι τα αιτήματα και των Κυπρίων κυνηγών.

Για αυτό το λόγο όπως ενημερώθηκε το Newsbomb από το Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί οι κυνηγοί θα μαζευτούν στον κυκλικό κόμβο Κονιών Πάφου και θα κλείσουν τις δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού.

Αυτά είναι τα αιτήματα τους:

15967827_10210181939697818_2066593940_o_1

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

Το Σάββατο αύριο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. θα μαζευτούμε στον κυκλικό κόμβο των Κονιών Πάφος και θα κλείσουμε και τις δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Πάφου Λεμεσού με τα αυτοκίνητα μας για αόριστο χρόνο μέχρι να έχουμε επίσημη και άμεση απάντηση από τον προϊστάμενο του Ταμείου Θήρας στο αίτημα μας!

Επίσης για Λευκωσία συνάντηση η ώρα 10:15 στο παρκινγκ του Γ.Σ.Π. Για Λεμεσό στο πάρκινγκ πρώην Ορφανίδη στο jambo για την πορεία προς την Πάφο.