Παγκύπρια εκστρατεία Αστυνομίας-Συντριπτικός ο αριθμός των καταγγελιών

Παγκύπρια εκστρατεία Αστυνομίας-Συντριπτικός ο αριθμός των καταγγελιών

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, συνεχίστηκαν χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 120 οχήματα και 182 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 114 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 27 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από φούρνους, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.ά, ενώ ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών.

Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 518 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων οι 354 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Επίσης έγιναν 204 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 43 καταγγελίες.

Παράλληλα, εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στις προσπάθειες που καταβάλλονται να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.