Έλενα Σκορδέλη: «Μας δοκιμάζει ο Θεός… Δεν τιμωρηθήκαμε... Είμαι αθώα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έλενα Σκορδέλη: «Μας δοκιμάζει ο Θεός… Δεν τιμωρηθήκαμε... Είμαι αθώα!» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Tην επαφή της με τον εκτός φυλακής κόσμο διατηρεί η Έλενα Σκορδέλη, με ιστοσελίδα που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Πολίτης» και μάλλον τη διαχειρίζεται μέσω φίλων ή συγγενών.

 

Η ιστοσελίδα διαθέτει παραπομπές στο βιογραφικό της Σκορδέλη, τις αγορεύσεις των δικηγόρων της στο Κακουργιοδικείο, καθώς και στην απόφαση καταδίκης της. 

Στην εισαγωγή της ιστοσελίδας υπάρχει ένα σημείωμα με τις φωτογραφίες της Έλενας Σκορδέλη και του επίσης ισοβίτη αδελφού της Τάσου Κρασοπούλη.

Χρησιμοποιώντας τον τίτλο «Είμαι αθώα» η Σκορδέλλη αναφέρει πως αυτή και ο αδελφός της δεν έχουν καμία ανάμιξή με τη δολοφονία Άντη Χατζηκωστή.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αυτό που περνούμε εγώ και ο αδελφός μου δεν είναι τιμωρία γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό το έγκλημα. Αυτό που περνούμε είναι μια δοκιμασία από το Θεό γιατί θέλει στην άλλη ζωή να μας έχει δίπλα του. Όπως οι Άγιοι μαρτύρησαν και πόνεσαν για να κερδίσουν την αιώνια ζωή, έτσι και για εμάς ο Θεός θέλησε να διαβούμε αυτό τον δύσκολο δρόμο για να δοκιμάσει την πίστη μας.»

Captureskordeli

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα παρατίθενται εκτός απο το βιογραφικό και οι δραστηριότητές της εντός των φυλακών καθώς και τραγούδια των οποίων τους στίχους έχει γράψει η ίδια. Ένα από αυτά είναι πολιτικό με τίτλο «Σώστε τον λαό».

Πάντως, η διεύθυνση των φυλακών ανέφερε στον «Π» ότι η Ε. Σκορδέλη δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και η ιστοσελίδα τυγχάνει διαχείρισης κατά πάσα πιθανότητα από φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο.