Τετραπλό φονικό:Προβλήθηκε βίντεο του ζεύγους Χατζηευθυμίου με τα παιδιά τους λίγο πριν τη δολοφονία

Τετραπλό φονικό:Προβλήθηκε βίντεο του ζεύγους Χατζηευθυμίου με τα παιδιά τους λίγο πριν τη δολοφονία

Συνεχίστηκε την Τρίτη (07/03) η ακροαματική διαδικασία για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα.

Στη σημερινή δικάσιμο ακούστηκε η κατάθεση του Λεωνίδα Γενναδίου, αστυφύλακα που υπηρετεί στο ΤΑΕ Αρχηγείου, ο οποίος μετά από οδηγίες του επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας προέβη σε έλεγχο των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης των υποστατικών που γειτνιάζουν με το εστιατόριο όπου διαπράχθηκε ο τετραπλός φόνος και άλλων υποστατικών ή καταστημάτων που αφορούσαν την υπόθεση.

Μεταξύ των κυκλωμάτων παρακολούθησης που παρέλαβε περιλαμβάνονταν ξενοδοχείο και φούρνος – περίπτερο στη Λεμεσό, καφετέρια στη Λευκωσία, εστιατόριο, μπυραρία και περίπτερο στην Αγία Νάπα, στα οποία απεικονίζονταν κινήσεις τόσο των θυμάτων όσο και ορισμένων από τους δράστες.

Ακολούθησε προβολή βίντεο που δημιουργήθηκε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, στο οποίο φαίνονται μεταξύ άλλων τα αυτοκίνητα των Φάνου Καλοψιδιώτη, Ηλία Χατζηευθυμίου και Γιώργου Χαραλάμπους τα οποία σταθμεύουν, οι ίδιοι κατεβαίνουν από αυτά και κατευθύνονται προς το εστιατόριο. Ακόμα από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης φαίνονται θαμώνες μπυραρίας, περιπτέρου και καταστήματος με δερμάτινα είδη, που βρίσκονται κοντά στο εστιατόριο όπου έγινε το φονικό, να τρέχουν και να κρύβονται κάτω από τραπέζια για να γλυτώσουν μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Σε μια σκηνή διακρίνονται ο Ηλίας Χατζηευθυμίου με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους να περπατούν σε πεζοδρόμιο με προορισμό το εστιατόριο.

Ακόμα στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης φαίνονται ο κατηγορούμενος Χαράλαμπος Ανδρέου να ψωνίζει δύο φορές σε μια μέρα από φούρνο – περίπτερο στη Λεμεσό (το οποίο διαθέτει δύο κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης με 16 κάμερες το κάθε ένα) και η Σωτήρα Νεοφύτου να ψωνίζει την επομένη του φόνου ροφήματα για την ίδια και τον Χαράλαμπο Ανδρέου από συγκεκριμένο καφέ στη Λευκωσία.

Επίσης στα κλειστά κυκλώματα που παρουσίασε ο μάρτυρας φαίνεται να αναχωρούν από ξενοδοχείο στον Πρωταρά όπου διέμεναν στις 14 και 20/6/2016 ο Χαράλαμπος Ανδρέου και η Σοφία Γρηγορίου, ενώ από ξενοδοχείο στη Λεμεσό φαίνεται να βρίσκονται στη ρεσεψιόν στις 25 και 26/6/2016 η Σοφία Γρηγορίου και ο Μάριος Χριστοδούλου.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο με την αντεξέταση του μάρτυρα Λεωνίδα Γενναδίου, από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων.