Ανοίγουν λογαριασμούς Βουλευτή μεγάλου κόμματος για το σκάνδαλο ΣΑΛ Λευκωσίας-Χιλιάδες ευρώ οι μίζες

Ανοίγουν λογαριασμούς Βουλευτή μεγάλου κόμματος για το σκάνδαλο ΣΑΛ Λευκωσίας-Χιλιάδες ευρώ οι μίζες

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ φέρεται να απέσπασε γνωστός Βουλευτής μεγάλου κόμματος αναφορικά με το σκάνδαλο ΣΑΛ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από μέρα σε μέρα αναμένεται όπως προχωρήσει ποινική έρευνα εναντίον του για το σκάνδαλο, αφού μετά από πληροφορίες που έφτασαν στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο εν λόγω Βουλευτής φέρεται να έκανε πάρτι με τις μίζες που απέσπασε.

Μάλιστα για τις εν λόγω ενέργειες έχει ενημερωθεί και ο Πρόεδρος του Κόμματος, δηλώνοντας άγνοια για το περιστατικό, αναφέροντας μάλιστα ότι πρόκειται για σκευωρία εναντίον του βουλευτή του κόμματος, ενόψει προεδρικών εκλογών.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, επικρατεί αναβρασμός στις τάξεις του κόμματος, αφού σειρά αναμένεται να πάρουν και άλλα στελέχη της παράταξης.

Τέλος να αναφέρουμε ότι για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης αλλά και ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

*Μπορεί τα σκάνδαλα και οι μίζες στην μικρή μας Κύπρο να μην ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας αλλά ας ελπίσουμε ότι το εν λόγω θέμα δεν βγει αληθινό... Καλή Πρωταπριλιά!

ΥΓ: Όλα τα ψέματα κρύβουν μια δόση αλήθειας.