Νέα γενιά μαφιόζων ξεπροβάλλει μετά τη δολοφονία Ροδοθέου- Εισάγουν επαγγελματίες εκτελεστές

Νέα γενιά μαφιόζων ξεπροβάλλει μετά τη δολοφονία Ροδοθέου- Εισάγουν επαγγελματίες εκτελεστές

Σε αναβρασμό η Αστυνομία μετά τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου, αναμένοντας ότι ο κύκλος αίματος που ξεκίνησε με τη δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη στην Αγία Νάπα, δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα.

Σύμφωνα με τον «Φ», η δολοφονία του Ροδοθέου αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας και κυρίως στον άγριο ανταγωνισμό που υπάρχει σε παράνομες επαγγελματικές δραστηριότητες του υποκόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Φόνος Ροδοθέου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την σκηνή: Αυτό είναι το εξοχικό που έγινε η στυγερή δολοφονία

Χωρίς σωματοφύλακες ο Ροδοθέου – Εγκαταλείπουν την Κύπρο οι συνεργάτες του

Η ανησυχία του Ροδοθέου και τα τελευταία λόγια του πριν το φονικό -Τι δείχνουν οι έρευνες στο κινητό

ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Με ποιους βρισκόταν το θύμα την ώρα της δολοφονίας - Μάλλον με καλάσνικοφ το κτύπημα

ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Οι κινήσεις της Αστυνομίας - Ανακρίσεις, δρομολόγια και που εστιάζονται οι έρευνες

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αυτό που ανησυχεί τους αστυνομικούς ανακριτές, οι οποίοι πιστεύουν ότι μια νέα γενιά εγκληματικών στοιχείων, οι οποίοι πια ενισχύονται και με επαγγελματίες ψυχρούς δολοφόνους από το εξωτερικό, προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία της νύχτας με αιματηρές συνέπειες.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σοφοκλή Σοφοκλεούς, που διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 61χρονου επιχειρηματία, Άνδρου Ροδοθέου, η αιτία θανάτου του ήταν αιμορραγικό σοκ συνέπεια πυροβολισμού που δέχθηκε στη σπονδυλική στήλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άνδρος Ροδοθέου, δέχθηκε σφαίρα στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήξη της κοιλιακής αορτής και ακολούθως τον θάνατό του.