ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ψάχνουν την άκρη του νήματος- «Ποιοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα»

ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ψάχνουν την άκρη του νήματος- «Ποιοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα»

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τον φόνο του Ανδρέα Ροδοθέου.

Σύμφωνα με τον «Φ», για να βρουν την άκρη του νήματος και να οδηγηθούν στην εξιχνίαση της εγκληματικής ενέργειας, οι ανακριτές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε ζητήματα για τα οποία ο δολοφονηθείς Αντρέας Ροδοθέου είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Aστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Νέα γενιά μαφιόζων ξεπροβάλλει μετά τη δολοφονία Ροδοθέου- Εισάγουν επαγγελματίες εκτελεστές

ΚΥΠΡΟΣ:Τα δίπλωσαν και έφυγαν οι του δημόσιου-Τους είπαν να σχολάσουν 2 αντί 3 και έφυγαν από τις 12

Θεομηνία στη Λευκωσία: Σφοδρή χαλαζόπτωση και πλημμυρισμένοι δρόμοι (video)

Τη Δευτέρα η κηδεία του Άντρου Ροδοθέου- Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Το ίδιο δημοσίευμα, ηδη από τα γραφεία των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν περάσει αρκετά πρόσωπα χωρίς όμως μέχρι στιγμής να προκύπτουν στοιχεία που να δικαιολογούν συλλήψεις. Από τις καταθέσεις ωστόσο των προσώπων αυτών απομονώνονται κάποια στοιχεία, που θεωρούνται σημαντικοί κρίκοι στην αλυσίδα της αναζήτησης της άκρης του νήματος.

Μεγάλη σημασία για την πορεία των ανακρίσεων και ερευνών αποδίδει η Αστυνομία και στις καταθέσεις που λήφθηκαν από τα τρία πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί με το θύμα, την ώρα διάπραξης του εγκλήματος άλλα και στις καταθέσεις που θα ληφθούν από άλλα άτομα κυρίως του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος. Όπως επισήμανε στον «Φ» αξιωματικός της Αστυνομίας, είναι τα πιο στενά του πρόσωπα τα οποία «είναι σε θέση να γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα για πρόσωπα και καταστάσεις».

Κάποια τεκμήρια που περισυλλέγησαν μέχρι στιγμής από διάφορα σημεία όπου κινήθηκαν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος, είναι τα βασικά στοιχεία στα οποία στηρίζονται οι αστυνομικοί ανακριτές για την εξασφάλιση επιστημονικής μαρτυρίας με την οποία ευελπιστούν να οδηγηθούν στη σύλληψη των δραστών. Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται ακόμη και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και γίνονται εξετάσεις σε σχέση με τις κλήσεις που δέχθηκε ο 61χρονος λίγο πριν από το έγκλημα.