ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ:Το απίστευτο άλλοθι του φίλου του που δεν πήγε στο δείπνο-Τους παρακολουθούσαν με...

ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ:Το απίστευτο άλλοθι του φίλου του που δεν πήγε στο δείπνο-Τους παρακολουθούσαν με...

Οι ανακρίσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται και ήδη έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία που ρίχνουν φως στην υπόθεση σε σχέση με την επιλογή του χώρου που έγινε η δολοφονία.

Σημαντικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ" το Σάββατο (15/4) από τον Μανώλη Καλαντζή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα σε προηγούμενη επίσκεψη του Ροδοθέου στο σπίτι του φίλου του στην Γεράσα, είχε εμφανιστεί drone (τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο) το οποίο έφερε κινηματογραφική μηχανή, χωρίς όμως να δοθεί ιδιαίτερη σημασία από τον Ροδοθέου.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ακόμα ένα "ύποπτο" περιστατικό συνέβη λίγες μέρες πρίν την δολοφονία, συγκεκριμένα είχαν εντοπιστεί τρία άτομα με κυνηγετικούς σκύλους. Οι τρεις «κυνηγοί» περιφέρονταν στην περιοχή και όταν τους ρώτησαν για τον λόγο της παρουσίας τους ισχυρίστηκαν ότι κυνηγούσαν και είχαν χαθεί.

Τέλος όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο φίλοι του Ροδοθέου που δεν πήγαν στο δείπνο επικαλέστηκαν διάφορες υποχρεώσεις που τους ανάγκασαν να μην πάνε τελικά στη Γεράσα.

Ο ένας εκ των δύο ανέφερε πως μαζεύει λουλούδια από τα νεκροταφεία και επειδή τώρα νυχτώνει αργότερα έπρεπε να μαζέψει λουλούδια όταν θα είχε σκοτεινιάσει και έτσι δεν θα προλάβαινε να πάει στη Γεράσα.


Διαβάστε επίσης: Νέα γενιά μαφιόζων ξεπροβάλλει μετά τη δολοφονία Ροδοθέου- Εισάγουν επαγγελματίες εκτελεστές

Φόνος Ροδοθέου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την σκηνή: Αυτό είναι το εξοχικό που έγινε η στυγερή δολοφονία

Χωρίς σωματοφύλακες ο Ροδοθέου – Εγκαταλείπουν την Κύπρο οι συνεργάτες του

Η ανησυχία του Ροδοθέου και τα τελευταία λόγια του πριν το φονικό -Τι δείχνουν οι έρευνες στο κινητό

ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Με ποιους βρισκόταν το θύμα την ώρα της δολοφονίας - Μάλλον με καλάσνικοφ το κτύπημα

ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Οι κινήσεις της Αστυνομίας - Ανακρίσεις, δρομολόγια και που εστιάζονται οι έρευνες