Σε οικία στη Λευκωσία βρέθηκε η μοτοσικλέτα που την πήραν για δοκιμή και δεν την επέστρεψαν

Σε οικία στη Λευκωσία βρέθηκε η μοτοσικλέτα που την πήραν για δοκιμή και δεν την επέστρεψαν

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, που διαπράχθηκε στις 20 Απριλίου, 2017 στη Λάρνακα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν σε συγκεκριμένη οικία στη Λευκωσία όπου εντόπισαν και παρέλαβαν την κλοπιμαία μοτοσικλέτα.

Για την υπόθεση, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 28χρονου.

Την κλοπή, κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία πώλησης της μοτοσικλέτας του. Στην αγγελία, ανταποκρίθηκε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επικοινώνησε μαζί του και καθόρισαν ραντεβού για επιθεώρηση της μοτοσικλέτας, την περασμένη Τετάρτη, 19 Απριλίου, σε συγκεκριμένο σημείο στη Λάρνακα.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο άγνωστος ζήτησε από τον 44χρονο, όπως συναντηθούν ξανά στο ίδιο σημείο, το βράδυ της 20ής Απριλίου, για να γίνει η αγοραπωλησία της μοτοσικλέτας.

Κατά τη τους συνάντηση, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άγνωστος ζήτησε από τον παραπονούμενο να κάνει μια δοκιμαστική βόλτα με τη μοτοσικλέτα, προτού του δώσει τα χρήματα. Ο 44χρονος, έκανε αποδεχτό το αίτημα. Ωστόσο, αφού ο άγνωστος έφυγε με την μοτοσικλέτα, δεν επέστρεψε πίσω.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου