ΠΙΣΣΟΥΡΙ: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε 2 πρόσωπα μετά από τροχαίο- Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

ΠΙΣΣΟΥΡΙ: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε 2 πρόσωπα μετά από τροχαίο- Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Πισσούρι το βράδυ του Σαββάτου (23/04).

Σύμφωνα με την αστυνομία άλλοι δύο ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, μετά από τροχαίο ατύχημα, που για ακόμα μια φορά, ανάμεσα στις αιτίες πρόκλησής του, βρίσκεται και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ, όταν 65χρονος, ενώ οδηγούσε το όχημα του στην οδό Αποστόλου Ανδρέα στο Πισσούρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 56χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες τους γονείς του, ηλικίας 90 και 80 ετών.

Οι δύο ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν. Συγκεκριμένα, για την 80χρονη διαπιστώθηκε ότι υπέστη αιμάτωμα στο πόδι και ο 90χρονος θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και του έγινε συρραφή.

Στους δύο οδηγούς έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης, με τον 56χρονο να έχει μηδενική ένδειξη, ενώ 65χρονος είχε ένδειξη 96μg%, αντί 22μg%.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.