ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπάλληλος γνωστής εταιρείας έκλεβε προϊόντα όμως τον έδωσε η γυναίκα του – Τι έγινε!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπάλληλος γνωστής εταιρείας έκλεβε προϊόντα όμως τον έδωσε η γυναίκα του – Τι έγινε!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προσάγεται σήμερα 38χρονος σε σχέση με υπόθεση που αφορά κλοπή προϊόντων από εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 30χρονη από τη Βουλγαρία, κάτοικος Αθηένου, κατήγγειλε χτες στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της 38 ετών, επίσης από τη Βουλγαρία, μηχανοδηγός στην εταιρεία LIDL, στο διάστημα των μηνών Φεβρουαρίου –Απριλίου έκλεψε από τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας στη Νέα Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου διάφορα προϊόντα.

Σήμερα το πρωί άνδρες της Αστυνομίας ερεύνησαν το σπίτι στο οποίο διαμένει ο 38χρονος όπου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα προϊόντων όπως είδη ένδυσης, καθαριστικά, καλλυντικά, ηλεκτρικά εργαλεία, τρόφιμα και άλλα τα οποία εκ πρώτης όψεως πωλούνται αποκλειστικά στις υπεραγορές LIDL και η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Ο 38χρονος δεν μπόρεσε να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις για την προέλευση των ανευρεθέντων και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το οποίο θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής του.

*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ