Σάλος σε οίκο ευγηρίας: Βίασαν 29χρονη Κύπρια 3 πρόσωπα- Ένας από αυτούς ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη

Σάλος σε οίκο ευγηρίας: Βίασαν 29χρονη Κύπρια 3 πρόσωπα- Ένας από αυτούς ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη

Σάλο προκαλεί η υπόθεση βιασμού 29χρονης με νοητική στέρηση και ψυχιατρικά προβλήματα σε οίκο ευγηρίας στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νεκτάριου Μαρκέτου στον Alpha, η 29χρονη έπεφτε θύμα βιασμού από τον Οκτώβριο του 2016, στα χέρια 3 ανδρών, ο ένας εκ των οποίων είναι ο ψυχολόγος και ο γιος του ιδιοκτήτη το οίκου ευγηρίας στη Λευκωσία.

Στις 14 Φεβρουαρίου η 29χρονη συνοδευόμενη από την κηδεμόνα της κατάγγειλε προφορικά ότι ενώ ήταν τρόφιμος σε οίκο ευγηρίας στη Λευκωσία, βιάστηκε από τρεις διαφορετικούς άντρες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ συνελήφθησαν οι δυο ύποπτοι που είναι τρόφιμοι του οίκου ευγηρίας και ο ψυχολόγος οι οποίοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση λέγοντας στους αστυνομικούς «δεν παραδεχόμαστε τίποτα, θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Στον εν λόγω οίκο ευγηρίας μετά από έρευνα της Αστυνομίας εντοπίστηκε και ποσότητα κάνναβης αλλά και άλλα τεκμήρια τα οποία έχουν σχέση με την υπόθεση και στάλθηκαν περαιτέρω για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι τρεις ύποπτοι προσήχθησαν την Τετάρτη (26/04) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία διέταξε την οκταήμερη κράτηση των τριών υπόπτων.