Κλειστοί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Κύπρου- Δείτε ποιους να αποφύγετε

Κλειστοί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Κύπρου- Δείτε ποιους να αποφύγετε

Κλειστοί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Κύπρου σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Χωρίς προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες, ξεκίνησε και η σημερινή μέρα. Ωστόσο σε αρκετές περιοχές λόγω εκτέλεσης εργασιών, πιθανόν να παρατηρούνται κάποια προβλήματα.

Τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού, μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων μέχρι τη συμβολή του παρά τους Σοφτάδες, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού – Περβολιών.

Μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος των θάμνων της κεντρικής νησίδας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 1,5χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό εκτελούνται εργασίες διεύρυνσης και βελτίωσης της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Πολυγνώστου, περίπου 150μ. βόρεια των φώτων τροχαία της οδού Ιερού Λόχου. Για την τροχαία κίνηση έχουν δημιουργηθεί προσωρινές λωρίδες κυκλοφορίας.

Στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, αυξημένη, πρωινή κίνηση.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι η χρήση ασφαλείας τόσο στα μπροστινά, όσο και στα πίσω καθίσματα, μπορεί αποβεί σωτήρια ακόμα και για τη ζωή μας, σε περίπτωση τροχαίας σύγκρουσης.