ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη απάτη στο Facebook- Μην πατήσετε στο λινκ που μοιάζει να είναι γνωστής ιστοσελίδας!

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη απάτη στο Facebook- Μην πατήσετε στο λινκ που μοιάζει να είναι γνωστής ιστοσελίδας!

Ακόμη μια περίπτωση απάτης κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δεν είναι λίγοι οι Κύπριοι, οι οποίοι την έχουν «πατήσει».

Η εν λόγω απάτη έχει να κάνει με «δωρεάν» εισιτήρια της Aegean Airlines αλλά η εταιρεία με ανακοίνωση της καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικη ιστοσελίδα με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων της Εταιρείας μας μέσω της οποίας διενεργεί έρευνα και παραπλανητικό διαγωνισμό http://qq5mx92.us/AegeanAirlines/?kZh8cYK .

Η εν λόγω ιστοσελίδα και ο διενεργούμενος από αυτήν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση φέρει ή έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.
Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η Εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας σχετικά με την Εταιρεία μας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/ , στο twitter το https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/ .

Ευχαριστούμε

Δείτε τη φωτογραφία με τον σύνδεσμο