ΚΥΠΡΟΣ: 23 ημέρες μετά το τροχαίο ο Αντώνης σαν να «κοιμάται»- «Μια μάνα σου μιλάει αλλά δεν ακούς»

ΚΥΠΡΟΣ: 23 ημέρες μετά το τροχαίο ο Αντώνης σαν να «κοιμάται»- «Μια μάνα σου μιλάει αλλά δεν ακούς»

Μια συγκλονιστική ιστορία μετέφερε νοσηλευτής για έναν νεαρό που ενεπλάκη σε τροχαίο λόγω ενός μεθυσμένου οδηγού.

Την ιστορία κοινοποίησε η σελίδα στο Facebook «Reaction Cyprus», γράφοντας ότι την ιστορία τους μετέφερε ένας νοσηλευτής, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για πιο υπεύθυνη οδήγηση.

Όπως γράφουν:

ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ αλλά δεν ακούς!
Δεν τους άκουσε που μπήκαν μιας και κρατούσε το χέρι του παιδιού της και το ακουμπούσε στο μάγουλο της. Αυτός δεν αντέδρασε όπως έκανε παλιά στα χάδια της μάνας του και φώναζε δεν είμαι μωρό ρε μανα. Ήταν εκεί, αφημενος στην μηχανική υποστήριξη και σιωπηλός... Σαν να κοιμάται. 23 ημερες από το απόγευμα που το μηχανάκι του χτυπήθηκε από ένα μεθυσμένο... και ακομα κοιμαται...Ξαφνικά το βλέμμα της μάνας στράφηκε προς τους γιατρούς που μπήκαν στο δωματιο. Δεν της μίλησαν αλλά κατάλαβε...ο Αντώνης ήταν εγκεφαλικά νεκρός αυτό έδειξαν οι εξετάσεις. Δεν φώναξε, δεν έκλαψε... απλά πήγε κοντά του, του είπε στο αυτί Σ'αγαπώ γιε μου και ας μην με ακούς!
(Ευχαριστούμε τον φίλο νοσηλευτή που μας μετέφερε αυτή την στιγμή για τον Αντώνη... Οι προσευχες μας για τον κάθε Αντώνη και την κάθε οικογένεια που περνάει αυτό τον Γολγοθά).

Δείτε την ανάρτηση

*Φωτογραφία αρχείου