ΚΥΠΡΟΣ: Οικογένεια ψάχνει 300.000 ευρώ για να σώσει το 18μηνο αγγελούδι της- Διαγνώστηκε με όγκο

ΚΥΠΡΟΣ: Οικογένεια ψάχνει 300.000 ευρώ για να σώσει το 18μηνο αγγελούδι της- Διαγνώστηκε με όγκο

Η μόλις 18 μηνών Μάγια συνεχίζει να παλεύει με τον όγκο στον εγκέφαλο και το μόνο που ζητάει είναι την έμπρακτη βοήθεια μας στον δύσκολο αγώνα της.

Δεν ζητάει μόνο οικονομική βοήθεια αλλά να ανοίξουμε τα υποστατικά μας για τον κουμπαρά της.

Η ιστορία της Μάγιας, η οποία σε ηλικία μόλις 15 μηνών κλήθηκε να παλέψει με τον όγκο στον εγκέφαλο, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στο παγκύπριο και, σύμφωνα με την θεία της Ρούλα Γεωργιάδου, οι Κύπριοι ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά στην ανάγκη της οικογένειας για οικονομική στήριξη.

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε τα μωρά να πεθάνουν αλλά να χαρείτε... σώστε τουλάχιστον τα δόντια του Νεοκλέους!

ΚΥΠΡΟΣ: Είναι 18 μηνών και παλεύει με όγκο στον εγκέφαλο- Η μόνη της ελπίδα να ζήσει η βοήθειας σας

Όμως, η μικρή Μάγια συνεχίζει να έχει μεγάλη ανάγκη από οικονομική βοήθεια, αφού τα έξοδα για τις θεραπείες της ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής, μετά από την θερμότατη ανταπόκριση του κόσμου, έχουν μαζευτεί 130.000 ευρώ.

Γι αυτό, μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε η οικογένειά της, για την περαιτέρω βοήθεια αποφάσισαν την τοποθέτηση κουμπαράδων σε σημαντικά σημεία, όπως φούρνους, καταστήματα ρούχων, υπεραγορές, περίπτερα, για να εξασφαλιστεί το υπέρογκο ποσό των θεραπειών. 

Μέσω του newsbomb.com.cy η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι έχουν κάποια επιχείρηση και θέλουν να βοηθήσουν έμπρακτα την μικρή Μάγια, να τοποθετήσουν τον ειδικό κουμπαρά για τον έρανο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99069623 με την θεία της μικρής Μάγιας, Ρούλα Γεωργιάδου.

Να αναφερθεί ότι αν και δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η υγεία της μικρής Μάγιας είναι σε καλύτερη ή σε χειρότερη κατάσταση, η οικογένεια το θεωρεί ενθαρρυντικό και η μάχη που δίνουν συνεχίζεται.

Στήριγμα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και ο κόσμος, που δεν μένει στην οικονομική βοήθεια αλλά τηλεφωνεί και ρωτάει για την υγεία της μικρής.

Η οικογένεια, σύμφωνα με την θεία της μικρής Μάγιας, ευχαριστεί τον κόσμο για τη μέχρι τώρα βοήθεια του.