Με ρήξη σπλήνας και τραύμα στο συκώτι 7χρονο από την Λακατάμια– Στο όχημα ήταν και ο 2χρονος αδελφός

Με ρήξη σπλήνας και τραύμα στο συκώτι 7χρονο από την Λακατάμια– Στο όχημα ήταν και ο 2χρονος αδελφός

Σοβαρά στο νοσοκομείο μητέρα και γιος μετά από σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Κάτω Δρυ – Λευκάρων.

Ελληνοκύπρια μητέρα από τη Λακατάμια και το ανήλικο αγοράκι της νοσηλεύονται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τραυματισμό τους σε οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο δρόμο Κάτω Δρυ – Λευκάρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι Ισραηλινός υπήκοος 47 χρόνων οδηγούσε το αυτοκίνητο ενοικιάσεως του στο δρόμο Κάτω Δρυ – Λευκάρων όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εισήλθε στη δεξιά πλευρά του δρόμου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που οδηγείτο από Ελληνοκύπρια από τη Λακατάμια.

Στο πίσω κάθισμα του οχήματος της Ελληνοκύπριας βρίσκονταν τα ανήλικα αγόρια της ηλικίας 7 και 2 χρόνων αντίστοιχα, τα οποία κάθονταν σε ειδικά παιδικά καθίσματα και έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Από τη σύγκρουση ο Ισραηλινός οδηγός δεν έπαθε τίποτε αλλά οι τρεις επιβαίνοντες του άλλου αυτοκινήτου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι η μητέρα έφερε ράγισμα 4ου σπονδύλου και κάταγμα στο δεξί χέρι, το 7χρονο αγοράκι φέρει ρήξη σπλήνας και τραύμα στο συκώτι, ενώ το 2χρονο παιδί δεν έπαθε τίποτε. Οι τραυματίες κρατήθηκαν στο Νοσοκομείο για νοσηλεία και η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων οι οποίοι διενήργησαν έρευνες και προχώρησαν σε σκιαγράφηση της σκηνής.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.

*Φωτογραφία αρχείου