Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του Αιμίλιου! «Θα μπορούσε να τύχει στον καθένα μας...»

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του Αιμίλιου! «Θα μπορούσε να τύχει στον καθένα μας...»

Με μια ανάρτηση που μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει απάντησε ο πατέρας του αδικοχαμένου Αιμίλιου στο άκουσμα της ποινής στην Έφη Ηροδότου.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Αιμίλιου δεν μίλησε, δεν παραπονέθηκε, δεν γιουχάισε αλλά έδειξε συμπόνοια. Έδειξε συμπόνοια στον άνθρωπο που σκότωσε το παιδί του και ενώ σχεδόν ολόκληρη η Κύπρος σχολιάζει με κακό τρόπο την απόφαση της δικαιοσύνης που έβαλε την Έφη Ηροδότου για δύο χρόνια στη φυλακή μετά από όλη αυτή την περιπέτεια.

Αυτός ο άνθρωπος παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, περηφάνιας και συμπόνοιας σε όλους μας. Οι γονείς του Αιμίλιου μπορεί να έχασαν άδικα το παιδί τους αλλά δεν αποξενώθηκαν, δεν έγιναν σκληροί, δεν άφησαν την καρδιά τους να γίνει πέτρα. Αντίθετα μάλιστα, προσπάθησαν και προσπαθούν με όσες αντοχές έχουν να σταθούν περήφανοι σε όλα όσα διαδραματίστηκαν και τους άλλαξαν την ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινούν οι γονείς του Αιμίλιου–Σπουδάζουν άπορους φοιτητές με δικά τους χρήματα εδώ και 10 χρόνια

ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου Αιμίλιου- «Δεν θελήσαμε να παρευρεθούμε...»

Το δικαστήριο υπέδειξε τη μέγιστη δυνατή επιείκεια στην ποινή της – Ποια είναι η Έφη Ηροδότου

ΠΟΙΝΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Οργή και αγανάκτηση στα social – «Λαμπρό να τους κάψει - Άχρηστοι - Ντροπή» PICS

Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα έδειξαν το μεγαλείο ψυχής που έχουν. Αυτοί οι άνθρωποι που εδώ και χρόνια σπουδάζουν με δικά τους χρήματα άπορους φοιτητές ήρθαν σήμερα να επιβεβαιώσουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η συμπόνοια τους δεν μπορεί να χαθεί και έκαναν όλους μας να συγκινηθούμε με τη στάση τους.

Ενώ όλοι μας βρίζουμε, αγανακτούμε και διερωτόμαστε για την απόφαση της δικαιοσύνης, αυτοί που έχασαν τον δικό τους άνθρωπο το αποδέχτηκαν με περηφάνια.

Εγώ το μόνο που έχω να πω σε αυτό τον πατέρα είναι ένα μεγάλο μπράβο και να γνωρίζει ότι ο Αιμίλιος εκεί που βρίσκεται τώρα χαμογελάει με περηφάνια για τους γονείς τους...

Αιωνία του η μνήμη κύριε Πάμπο! Η μνήμη του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ηθική και καθαρή με τέτοιους γονείς... Είστε παράδειγμα προς μίμηση...

Δείτε την ανάρτηση:

«Σήμερα μίλησε η δικαιοσύνη με την απόφασή της να επιβάλει 2 χρόνια φυλάκισης στη Έφη Ηροδότου, το άτομο που πριν 10 περίπου χρόνια παρέσυρε στο θάνατο τον Αιμίλιο μας. Ήταν μια άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας, είτε εμείς να παρασύρουμε κάποιο είτε κάποιος να παρασύρει εμάς, κανένας μας δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τον εαυτό του τι θα του συμβεί και πότε. Στον Αιμίλιο έτυχε εκείνες τις 27 του Δεκέμβρη το 2007. Πονάει πολύ ο χαμός του, πονάει τόσο που ο πόνος φτάνει στο μεδούλι και αυτός ο πόνος δεν λέει να κοπάσει, όμως φίλοι, όσο μεγάλος και να είναι ο πόνος άλλο τόσο μεγάλη είναι η θέλησή μας να σταθούμε με όση αξιοπρέπεια μας περιβάλει απέναντι στη σημερινή απόφαση, μιαν απόφαση που συνειδητά δεν θελήσαμε να ακούσουμε ζωντανά, δεν θελήσαμε να παρευρεθούμε στην αίθουσα του δικαστηρίου σήμερα γιατί δεν μας ενδιέφερε η όποια ποινή θα επιβαλλόταν στην Έφη, ούτε και είχαμε σκοπό να αντιδράσουμε με γιουχαΐσματα ή αλαλαγμούς χαράς. Εμάς στόχος μας και σκοπός μας ήταν να φανεί πέρα για πέρα η αλήθεια, μια αλήθεια που γνωρίζαμε χρόνια τώρα αλλά σύμφωνα με τη Δικαστή τότε το 2009 στη πρώτη δίκη ανάφερε στην απόφασή της « σε αυτή τη δίκη δεν έχει λάμψει η αλήθεια».και να που τώρα έλαμψε η αλήθεια.
Σήμερα παρακαλούμε το κόσμο να δείξει τη δική του κατανόηση και να μην σχολιάζει τη ποινή που επέβαλε το Δικαστήριο, σήμερα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε ότι οι πράξεις μας δεν σταματούν να μας ακολουθούν με τις συνέπειες που επιφέρουν όσος χρόνος και αν περάσει.
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι εσείς που με το δικό σας τρόπο τόσα χρόνια είσαστε δίπλα μας δίνοντας μας κουράγιο θα συμφωνήσετε μαζί μας στην επιθυμία μας αυτή.»

Διαβάστε επίσης:

Οργή των Κυπρίων κυνηγών με προκλητικό βίντεο λαθροθήρα με λαγό: «Θα σε βρουν τα θηροπουλάκια»(pics)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε αυτό το πράγμα στο προφίλ σας στο Facebook διαγράψτε το αμέσως

Παντρεύτηκε νεαρή Κύπρια ηθοποιός στη Λεμεσό και δεν το έμαθε κανείς (pic)