ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγοί προσοχή! Οδικές εργασίες – Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε

ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγοί προσοχή! Οδικές εργασίες – Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε

Οδικές εργασίες στην Πάφο και στην Λάρνακα - Διαβάστε αναλυτικά.

1. Κλειστό μέρος της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου στην Πάφο
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι την περίοδο 22/11/2017 - 8/12/2017, η λεωφόρος Αποστόλου Παύλου από το ύψος του κυκλικού κόμβου παρά το Kings Avenue Mall μέχρι την κατακόμβη της Αγίας Σολωμονής, μήκους 200μ. περίπου, θα κλείσει για την κυκλοφορία, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων Κάτω Πάφου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, έχει ορισθεί παράκαμψη για την κατεύθυνση προς Κάτω Πάφο από τη λεωφόρο Αγίων Αναργύρων μέσω των οδών Αγαπήνωρος και Ικάρου μέχρι τη λεωφόρο Ποσειδώνος, και για την κατεύθυνση από Κάτω Πάφο ανοδικά προς το Kings Avenue Mall θα γίνει εκτροπή από τη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στις οδούς Παφίας Αφροδίτης, Μίνωος και Αγίου Αγαπητικού για να καταλήξει στη λεωφόρο Αγίων Αναργύρων, σύμφωνα με την οδική σήμανση.

2. Εργασίες στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας 
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 27/11/2017 - 8/12/2017, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 08:30-15:00, στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ.περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας από τις 22-23 Νοεμβρίου
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 22/11/2017 και την Πέμπτη 23/11/2017, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά το ξενοδοχείο Palm Beach, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης αγωγού νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λάρνακα σε μήκος 20μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση συστήματος STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.