Θλίψη: Βαρύ πένθος για τη Ζέτα Αιμιλιανίδου - Απεβίωσε ο σύζυγος της Υπουργού Εργασίας

Θλίψη: Βαρύ πένθος για τη Ζέτα Αιμιλιανίδου - Απεβίωσε ο σύζυγος της Υπουργού Εργασίας

Δύσκολες στιγμές περνάει η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ο σύζυγος της, Κωνσταντίνος Αιμιλιανίδης, νοσηλευόταν στην Αθήνα μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας και δυστυχώς σήμερα (23/11) εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. 

Δείτε επίσης:

ΠΑΦΟΣ-Σοκάρουν οι λεπτομέρειες βιασμού 15χρονης: «Την ανέβασε σε ντεπόζιτο, τη δάγκωνε στο στήθος»

ΚΥΠΡΟΣ-Παράξενες καταγγελίες:«Το βράδυ γυναίκα δεσμοφύλακας βρισκόταν με κρατούμενο στο γραφείο της»

Ο Κωνσταντίνος Αιμιλιανίδης γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1947 και ασκούσε δικηγορία στην Κύπρο από το 1977. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος διάφορων διπλωμάτων, διετέλεσε Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και εξεταστής του Νομικού Συμβουλίου, ενώ συμμετείχε στη διαμόρφωση νομοσχεδίων και σε υποθέσεις-σταθμός στην εξέλιξη του κυπριακού δικαίου.

Δικηγόρησε επί όλων των κλάδων του δικαίου αλλά διέπρεψε ιδιαίτερα στις συμβάσεις, την ακίνητη ιδιοκτησία, το κληρονομικό και το οικογενειακό δίκαιο, το διοικητικό δίκαιο, το δίκαιο εταιρειών και την πνευματική ιδιοκτησία.

Γνωστός για την κοινωνική του δράση διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Λεβέντειου Μουσείου Λευκωσίας και του Ιδρύματος Άγιος Χριστόφορος, καθώς και άλλων οργανισμών.

Ήταν σύζυγος της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου και πατέρας του δικηγόρου Αχιλλέα Αιμιλιανίδη.

Η συντακτική ομάδα του newsbomb εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!