Αυτά τα Χριστούγεννα το newsbomb.com.cy μοιράζει δώρα – Μπες εδώ και μάθε πως θα κερδίσεις!

Αυτά τα Χριστούγεννα το newsbomb.com.cy μοιράζει δώρα – Μπες εδώ και μάθε πως θα κερδίσεις!

Αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδιωτικές βαλίτσες, συνδρομές σε γυμναστήρια, γυαλιά ηλίου, γεύματα και άλλα πλούσια δώρα σε περιμένουν για τα δύο χρόνια παρουσίας του newsbomb.com.cy

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Όμιλος της DPG Media Cyprus θέλοντας να ευχαριστήσει το αναγνωστικό του κοινό μοιράζει δώρα μεγάλης αξίας σε όσους συμμετέχουν στο διαγωνισμό, με αφορμή τα δύο χρόνια παρουσίας του Ομίλου στην Κύπρο.

Αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδιωτικές βαλίτσες, συνδρομές σε γυμναστήρια, γυαλιά ηλίου, γεύματα και άλλα πλούσια δώρα σε περιμένουν για τα δύο χρόνια παρουσίας του newsbomb.com.cy, ενώ για να λάβεις μέρος δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά.

Πως θα κερδίσεις...

Απλά κάνε like στη σελίδα του newsbomb.com.cy στο facebookshare τον διαγωνισμό και tag φίλο ή φίλη σου στο ποστ και μπες στην κλήρωση για δώρα μεγάλης αξίας, όπως: αεροπορικά εισιτήρια από την Blue Air, ταξιδιωτικές βαλίτσες BG Berlin, γυαλιά ηλίου OJO, ποτά από την ACM Christofides, συνδρομή σε γυμναστήρια από την Aktive αλλά και γεύματα σε μεγάλα εστιατόρια της Κύπρου όπως το “Koukouvaya”, “Fortytwo Bar” και το “Imperial Chinese Restauraunt” αλλά και πολλά άλλα.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

*O Διαγωνισμός ισχύει από τις 27/11 μέχρι και τις 04 Ιανουαρίου 2018, ενώ οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα για τα εισιτήρια της Blue Air: 

 

-Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής είτε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη, είτε για Λονδίνο (Λούτον) / Μπέρμιγχαμ, είτε για Βουκουρέστι, συμπεριλαμβανομένου από 1 χειραποσκευή (10kg) ανά άτομο.

-Τα εισιτήρια ισχύουν από 07 Ιανουαρίου 2018 μέχρι 30 Απριλίου 2018, εξαιρουμένων τριήμερων και περιόδους εορτών (17/02/17 – 19/02/18, 31/03/18 – 15/04/18).

-Δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και κόμιστρα αποσκευών.

-Εξαργυρώνονται βάση διαθεσιμότητας.

-Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά ή εκπτωτικό σχέδιο και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

-Νικητές κάτω των 18 ετών θα πρέπει να φέρουν την έγκριση από τον κηδεμόνα τους.

-Ο νικητής θα πρέπει να είναι σύμφωνος να λάβει μέρος σε φωτογράφιση για σκοπούς προβολής του διαγωνισμού.

-Για τη διευθέτηση του ταξιδιού ο νικητής πρέπει να μιλήσει με το τμήμα μάρκετινγκ της Orthodoxou Aviation 1 μήνα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης του, στο 24 841 126 ή στην Blue Air στο 22 755 300.