Μηδενική ανοχή στη διαφορά και τη διαπλοκή λέει ο Ι. Νικολάου στο Χριστουγεννιάτικο του μήνυμα

Μηδενική ανοχή στη διαφορά και τη διαπλοκή λέει ο Ι. Νικολάου στο Χριστουγεννιάτικο του μήνυμα

Οι δυνάμεις ασφαλείας του κράτους θα συνεχίσουν να εργάζονται με σκοπό την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη διαφορά και τη διαπλοκή, και ενισχύοντας τον αγώνα για απονομή δικαιοσύνης και εμπέδωση της βασικής αρχής του κράτους δικαίου, αναφέρει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, στο μήνυμά του με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του νέου έτους 2018.

 

`Οπως σημειώνει ο κ. Νικολάου "ο αγώνας για πρόληψη και πάταξη του σοβαρού εγκλήματος, και κάθε μορφής τρομοκρατικής απειλής αποτελεί καθημερινή μέριμνά μας, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης του πολίτη, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής και ανάπτυξης του τόπου".

Αντλώντας θάρρος, πίστη και δύναμη από το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, να συνεχίσουμε μαζί να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες και τα εμπόδια για ένα καλύτερο μέλλον. Οι μέρες που θα έρθουν να φέρουν χαρά και ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, και ο ήλιος της ειρήνης και της δικαιοσύνης να φωτίσει την πατρίδα μας στο σύνολό της, αλλά και τον δρόμο του καθενός ξεχωριστά, αναφέρει ο κ. Νικολάου.