Μυστήριο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε κομμωτήριο - Τι θα «ρίξει φως» στην υπόθεση

Μυστήριο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε κομμωτήριο - Τι θα «ρίξει φως» στην υπόθεση

Τι θα «ρίξει φως» στην υπόθεση

Οι εξετάσεις δεν καταδεικνύουν κακόβουλη ενέργεια για τη φωτιά που κατέστρεψε σήμερα τα ξημερώματα, ολοσχερώς, κομμωτήριο στην Αγία Νάπα. Τρια άλλα καταστήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από τη φωτιά.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις εξετάσεις που διενήργησαν στην σκηνή οι εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής, της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου «φαίνεται να αποκλείεται η κακόβουλη ενέργεια, δηλαδή ο εμπρησμός».

Πρόσθεσε ότι «η καταστροφή του κομμωτηρίου απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά είναι ολοκληρωτική, ωστόσο τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα. Όμως δεν αποκλείεται η φωτιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα εντός του κομμωτηρίου».

Δείτε επίσης: Εξάλλου ο Αντρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ανέφερε ότι «από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν δεν εντοπίστηκαν σημεία ή ενδείξεις που να υποδηλούν κακόβουλη ενέργεια».

Πρόσθεσε ότι «περισυνελέγησαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις τέσσερις σήμερα τα ξημερώματα σε κομμωτήριο στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα και επεκτάθηκε σε τρία παρακείμενα καταστήματα.

Τα δύο από τα καταστήματα πωλούν είδη ένδυσης και σουβενίρ, ενώ το τρίτο είναι παγωταρία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.