Στην Πάφο αύριο η ιατροδικαστής Χ. Σπηλιοπούλου - Αναμένεται να διενεργηθεί πέμπτη νεκροτομή

Στην Πάφο αύριο η ιατροδικαστής Χ. Σπηλιοπούλου - Αναμένεται να διενεργηθεί πέμπτη νεκροτομή

Αναμένεται να διενεργηθεί πέμπτη νεκροτομή

Αύριο αναμένεται στην Πάφο η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου για την εξέταση και την διενέργεια 5ης νεκροτομής στην σορό της 46χρονης από την Βουλγαρία Petrana Milchova Nikolova .

Σημειώνεται πως η κ. Σπηλιοπούλου αναμένεται να επιθεωρήσει τη σορό της 46χρονης μετά από το οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Η 46χρονη Petrana τραυματίστηκε θανάσιμα την 22η Φεβρουαρίου του 2018 στην τοποθεσία “Γερμανίνα” στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου όπου αφού εξετάστηκε από επί καθήκοντι ιατρό διαπίστωσε τον θάνατο της.

Χθες σε μια εξέλιξη και μετά από πολύωρη διαδικασία το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε την παραπομπή του 27χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων Rottweiler σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 18 Απριλίου του 2018.

Διέταξε επίσης όπως ο 27χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης του στο Κακουργιοδικείο

Ο 27χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια.

Στο μεταξύ οι εξετάσεις των ανακριτικών αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δύο σκύλων που δεν εντοπίστηκαν στα υποστατικά του 27χρονου καθώς και ένα από τα τέσσερα κυνηγετικά όπλα που κατέχει ο πατέρας του.