Εντοπίστηκε ζεύγος σε κακή κατάσταση στην Πάφο - Φίλος τους έδωσε την πληροφορία στις Αρχές

Εντοπίστηκε ζεύγος σε κακή κατάσταση στην Πάφο - Φίλος τους έδωσε την πληροφορία στις Αρχές

Εντοπίστηκαν εντός αυτοκινήτου.

Διαβάστε νεότερη ενημέρωση: ΠΑΦΟΣ: 24χρονος και 17χρονη τα άτομα που εντοπίστηκαν – Σε κατάσταση σοκ η ανήλικη

Της Χρυστάλλας Νικολάου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σε συναγερμό τέθηκε αστυνομία και πυροσβεστική μετά από πληροφορία που ανέφερε πως αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού.

Την πληροφορία στις Αρχές έδωσε φίλος ζεύγους Ρουμάνων οι οποίοι σε τηλεφωνική τους επικοινωνία τον ενημέρωναν πως βρίσκονται στο σημείο της Πέτρας του Ρωμιού, και ότι βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι καταζητούμενοι για τον φόνο του Λεωνίδη - Δείτε τις φωτογραφίες

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη της Λιμενικής, ελικόπτερο αλλά και μέλη της Αστυνομίας, ωστόσο, δεν εντόπισαν το όχημα ή ενδείξεις για το οποιοδήποτε τροχαίο.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθως, νέα πληροφορία που μεταβιβάστηκε στην Πυροσβεστική, έκανε λόγο για αυτοκίνητο που βρισκόταν σε γκρεμό κοντά στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

Μέλη της Πυροσβεστικής έφθασαν στο σημείο εντοπίζοντας στο όχημα δυο άτομα, ένα άνδρα και μια γυναίκα.

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, ενώ οι πληροφορίες που φτάνουν από Πάφο είναι συγκεχυμένες για το πως το όχημα βρέθηκε στο σημείο.

Η αρχική ενημέρωση κάνει λόγο για πτώση τους σε γκρεμό χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να εντοπίστηκαν στην άκρη του δρόμου σε άσχημη κατάσταση. 

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!