Η θετή μητέρα της Φραντζή εξηγεί γιατί την έδειρε στις «ζαμπούδες»-Περιμένει Ανάσταση ο ιερέας VIDEO

Η θετή μητέρα της Φραντζή εξηγεί γιατί την έδειρε στις «ζαμπούδες»-Περιμένει Ανάσταση ο ιερέας VIDEO

Έσπασε τη σιωπή της η θετή μητέρας της Έλενας Φραντζή – Απειλές από διάφορους καταγγέλλει η παπαδιά. Ποιες είναι οι δικές της εκδοχές και πως απαντά στα όσα της προσάπτουν; Λακωνική η τοποθέτηση του πάτερ.

Έλυσαν την σιωπή τους οι θετοί γονείς της Έλενας Φραντζή, η οποία έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την Παρασκευή.

Η εκπομπή της τηλεόρασης Σίγμα «Μέρα Μεσημέρι» φιλοξένησε τους θετούς γονείς της Έλενας Φραντζή, οι οποίοι δίνουν την δική τους εκδοχή στα όσα είδαν τον φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Όπως σημείωσαν από την πρώτη στιγμή που τους δόθηκε δημόσια το βήμα να εκφράσουν τις θέσεις τους, δέχονται απειλές κατά του πάτερ αλλά και κατά τις οικογένειας του.

Αυτό προέκυψε μετά που το τηλέφωνο του πάτερ δόθηκε δημόσια στο Facebook, με αποτέλεσμα άγνωστοι να τηλεφωνούν στον θετό πατέρας της Έλενας και να του λένε απειλητικά ότι «θα έρτουμε νύχτα που εν να τζοιμάσαι».

Όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της προβολής των θέσεων των γονέων της Έλενας, ο πάτερ θέλει να κλείσει το κεφάλαιο αυτό και ζήτησε να μιλήσει στο τέλος της συνέντευξης, έχοντας τον τελευταίο λόγο στην συνέντευξη που έδιναν στην τηλεόραση.

Τα περί πληρωμής της Έλενας
Όπως είπε η πρεσβυτέρα, η 29χρονη την πήρε τηλέφωνο και την ρώτησε αν αποφυλακίστηκε ο πάτερ. Η πρεσβυτέρα ρώτησε γιατί και όπως ισχυρίστηκε, η Ελένη της είπε ότι δεν της έδωσαν όλα τα λεφτά που της έταξαν προκειμένου να κατηγορήσει τον θετό της πατέρα.

Ποιοι είναι πίσω από την πληρωμή;
Η πρεσβυτέρα σημείωσε ότι ξέρει ποιοι κρύβονται πίσω από την πλεκτάνη – όπως την χαρακτήρισε – εναντίον του συζύγου της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν μπορεί – χωρίς ονόματα – να πει ποιοι ήταν πίσω από την πληρωμή, η πρεσβυτέρα ανέφερε ότι φοβάται να πει, σημειώνοντας ότι βρίσκεται υπό απειλή.

Τέλος, σημείωσε ότι η Ελένη της είπε και το όνομα του προσώπου που φέρεται να της χρωστούσε τα λεφτά.

«Οϊ κόρη αν ήταν τόσα εν θα το έκαμνα»

Η πρεσβυτέρα ισχυρίζεται ότι ρώτησε της Έλενα πόσα πήρε, αν είναι 5, 10, 15 ή 20 χιλιάδες και η Έλενα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της παπαδιάς, της απάντησε «οϊ κόρη αν ήταν τόσα εν θα το έκαμνα».

Η θετή μητέρα της Φραντζή αναφέρθηκε σε πολλές λεπτομέρειες διαφόρων περιστατικών, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ηχογράφηση, ντοκουμέντο το οποίο δόθηκε στην Αστυνομία ενώ μίλησε και για τα περί βάναυσης συμπεριφοράς εναντίον της Έλενας που τις καταλογίζονται.

 Ξύλο με την κουτάλα για τα χρυσαφικά της Αγίας Παρασκευής 

Η πρεσβυτέρα ερωτήθηκε από την Κατερίνα Χριστοφίδου σε σχέση με το σπάσιμο της μύτης της Έλενας τα οποία γράφονται σε δικόγραφα, για το ξύλο που της έδωσε με ξύλινη κουτάλα αλλά και τη βάναυση συμπεριφορά εναντίον της Έλενας που της αποδίδεται.

Η παπαδιά, αφού πρώτα ευχαρίστησε την Κατερίνα Χριστοφίδου για την ερώτηση, λέγοντάς της μάλιστα «μπράβο», θέλοντας έτσι να τονίσει την ευχαρίστησή της για την ευκαιρία που της δίνεται να μιλήσει δημόσια για αυτά τα θέματα, είπε πως όντως κτύπησε την Έλενα στις «ζαμπούδες» της με κουτάλι.

Δηλαδή, όπως εξήγησε η πρεσβυτέρα, της τηλεφώνησαν από το σχολείο και της είπαν ότι κάτω από το γραφείο της Έλενας εντοπίστηκαν χρυσαφικά. Στην πορεία η πρεσβυτέρα αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για χρυσαφικά που ανήκαν όχι στην ίδια αλλά στην Αγία Παρασκευή.

Τα χρυσαφικά αυτά, τα οποία όπως είπε η παπαδιά, έλειπαν από το κουτί που τα είχε φυλαγμένα, της τα έφερε στο σπίτι της η καθαρίστρια.

Όταν η Έλενα ερωτήθηκε γιατί έκλεψε τα χρυσαφικά, εξηγεί η πρεσβυτέρα, δεν απαντούσε. Ήταν σε εκείνο το περιστατικό που πήρε το κουτάλι από την βούρνα, περιγράφει, και της έδωσε μια σε «κάθε ζαμπούδα».

Έπειτα από το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με την πρεσβυτέρα, τηλεφώνησαν στο Γραφείο Ευημερίας και του είπε να έρθουν να πάρουν την Έλενα.

Πιο κάτω ακολουθεί ολόκληρο το απόσπασμα όπως αυτό προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Την συνέντευξη έκλεισε με μια λακωνική δήλωση ο θετός πατέρας της Έλενας.

Επιμέλεια: Δήμος Κουγιούντας