Έντονος «καυγάς» Αγγελίδη- Φαίδωνος: «Μην με θεωρείς βλάκα…δεν πάει άλλο μαζί σας» - Vid

Έντονος «καυγάς» Αγγελίδη- Φαίδωνος: «Μην με θεωρείς βλάκα…δεν πάει άλλο μαζί σας» - Vid

Σε «καυγά» και επίρριψή ευθυνών κατέληξε ο διάλογος μεταξύ Φαίδωνα Φαίδωνος και Ανδρέα Αγγελίδη στις «Τομές στα Γεγονότα» του ΣΙΓΜΑ το βράδυ της Τετάρτης 9/5.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενή μας δημοσίευση ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος έκανε την τηλεφωνική του παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ και ανέφερε δημοσίος το όνομα αλλά και όσα στοιχεία γνωρίζει περί του κατασκευαστή βομβών της Κύπρου .

Δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε ο Φ.Φαίδωνος: Από τον Ύψωνα και συνεργάτης του Μούζου ο κατασκευαστής βομβών- Vid

Ωστόσο επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία στον αέρα του δελτίου βρισκόταν και ο Ανδρέας Αγγελίδης, εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, ο οποίος δέχθηκε μια «έντονη» επίθεση από τον Φαίδωνος που κατηγόρησε την Αστυνομία ότι ενώ διαθέτει πληροφορίες, δεν προχωράει σε δράσεις για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και να σχολιάσει το περιστατικό με τον Ηλία Μούζο λέγοντας: «Γιατί δεν συνέλαβαν τον Ηλία Μούζο πριν από δυο μήνες για να μην χτυπηθεί ο αστυνομικός; Όταν χτυπήθηκε, εξαγγέλθηκε ότι ξεκινάει πόλεμος κατά του υπόκοσμου».

Από την άλλη ο Ανδρέας Αγγελίδης απέρριψε άμεσα τις κατηγορίες σε σχέση με την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας και τα όσα ο Φαίδωνος τους επιρρίπτει. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο προσώπων που μέχρι και ο παρουσιαστής Χρύσανθος Τσουρούλης έμεινε άφωνος.

Παρακολουθήστε τον διάλογο τους στο πιο κάτω βίντεο