Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ στα κατεχόμενα μετά από σχετικό πρωτόκολλο

Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ στα κατεχόμενα μετά από σχετικό πρωτόκολλο

Μείωση κατά 50% στις τιμές του διαδικτύου και αύξηση της ταχύτητας κατά 6 φορές από την 1η Αυγούστου προβλέπει το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν χθες η τουρκική εταιρεία Τουρκ Τελεκόμ με τη «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών»,.

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, στο πρωτόκολλο περιλαμβάνεται μείωση των τιμών του διαδικτύου κατά 50%, 30% μείωση στο ποσό που πληρώνεται στην «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών» για δυνατότητα χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο, μείωση και ως 45% της δυνατότητας χρήσης 100 gb το δευτερόλεπτο, μείωση 40% με 50% στις υπηρεσίες παροχής διαδικτύου, διπλασιασμός στα επόμενα 3 χρόνια της δυνατότητας χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο και αύξηση της χρήσης 5 mb σε 30.

Ο «υπουργός δημοσίων έργων και επικοινωνιών», Τολγκά Ατακάν μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε πως εξασφαλίζεται φθηνό και ποιοτικό διαδίκτυο και καλύτερες υπηρεσίες. Από την πλευράς του ο πρόεδρος της Τούρκ Τελεκόμ, Πολ Ντοάνι δήλωσε μεταξύ άλλων πως για τη δημιουργία σύγχρονων και έξυπνων πόλεων το φτηνό και γρήγορο ίντερνετ αποτελεί βασική προϋπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!