Πάφος: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο Η. Μούζος για υπόθεση ναρκωτικών

Πάφος: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο Η. Μούζος για υπόθεση ναρκωτικών

Στο Δικαστικό Μέγαρο Πάφου οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα το πρωί ο Ηλίας Μούζος ηλικίας 38 ετών με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αφού προηγουμένως είχαν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο στο κτίριο όσο και στη διαδρομή η οποία ακολουθήθηκε από τη Λευκωσία μέχρι την Πάφο.

Ο συγκεκριμένος μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα έναν 31χρονο, 36χρονο , 39χρονο και μία 33χρονη αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, και παράνομης προμήθειας  ελεγχόμενου φαρμάκου.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από το Σεπτέμβρη του 2017 μέχρι 5.5. 2018 .

Το Δικαστήριο στην σημερινή δικάσιμο όρισε τη συνέχιση της διαδικασίας για  τις 17.12.2018.

Διαβάστε επίσης: Κύπρος: Ποινή φυλάκισης σε 40χρονο για βιασμό ανήλικης

Σημειώνεται πως ο 38χρονος Ηλίας Μούζος  κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές σε σχέση με την υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον δύο αστυνομικών στην Λεμεσό.

Επίσης σύμφωνα με την Αστυνομία το συγκεκριμένο πρόσωπο αντιμετωπίζει τα  αδικήματα της ρίψης πυροβολισμών εναντίον οχήματος και αυτοκινήτου 40χρονου από το Μούταλο. 

Τότε θεωρήθηκε ύποπτος ο Ηλίας Μούζος ο οποίος και συνελήφθη  μαζί με άλλα δυο άτομα για παλαιότερη υπόθεση που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου του  2015.

Πηγή ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα πατώντας εδώ!