Οδηγοί προσοχή! Κλείνουν αύριο λωρίδες στον αυτο/δρομο Πάφου – Λεμεσού

Οδηγοί προσοχή! Κλείνουν αύριο λωρίδες στον αυτο/δρομο Πάφου – Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης φωτισμού την Τρίτη σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι αύριο, μεταξύ των ωρών 08:00 - 13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου Α6 Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων σε μήκος 50χλμ. περίπου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Αιτήματα για συντάξεις και επιδόματα - Δείτε πότε πληρώνεστε

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!