Αρχίζει η εγγραφή στο Μητρώο Φιλάθλου και διαδικτυακά

Αρχίζει η εγγραφή στο Μητρώο Φιλάθλου και διαδικτυακά

Από αύριο όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο Φιλάθλου θα μπορούν το πράττουν ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις  www.cyprussports.org   https://theasis.cy.net/koa, ανακοίνωσε σήμερα ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Ο ΚΟΑ με σημερινή του ανακοίνωση περιγράφει τα βήματα για εγγραφή στο σύστημα.

Στο 1ο βήμα, ο επισκέπτης θα συμπληρώνει κάποια βασικά στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονικό .ταχυδρομείο κ.ά.  Ολοκληρώνοντας το βήμα αυτό θα του δίνεται ο μοναδικός αριθμός αίτησης του

Στο 2ο βήμα, θα έχει την δυνατότητα να ολοκληρώσει την αίτηση του όπου θα του ζητηθούν τα εξής: αρ. αίτησης (θα τον γνωρίζει ήδη ολοκληρώνοντας το 1ο βήμα), ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο, ανέβασμα φωτογραφίας προφίλ και ανέβασμα της ταυτότητας του. Σε περίπτωση που είναι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να επισυνάψει το έντυπο Δήλωσης Γονικής Συναίνεσης πλήρως συμπληρωμένο και υπογραμμένο από τον κηδεμόνα του.

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο αρμόδιος Λειτουργός του ΚΟΑ  θα αξιολογεί την αίτηση και θα έχει την δυνατότητα να την εγκρίνει ή να την απορρίψει. Ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικό στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο για το αν εγκρίθηκε/ απορρίφθηκε η αίτηση του. Σε περίπτωση έγκρισης, θα υπάρχει ένας σύνδεσμος (URL) το οποίο θα πρέπει να επισκεφθεί για να πληρώσει το ποσό του ΕΝΟΣ ευρώ. Σε περίπτωση απόρριψης, θα αναγράφονται οι λόγοι απόρριψης.

Διαβάστε επίσης: Οι κρατούμενοι στις φυλακές της Κύπρου συλλέγουν χρήματα για τους πυρόπληκτούς της Αττικής

Παράλληλα, τα ΚΕΝΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλα τα Κέντρα Εγγραφής Παγκύπρια λειτουργούν κανονικά στις  πιο κάτω μέρες και ώρες:
Δευτέρα – Παρασκευή:  09:00 – 15:00 και 16:00-20:00, Σάββατο: 09:00 – 14:00. Την Τρίτη 14 Αυγούστου: 09:00 – 15:00.

*Τα Κέντρα θα είναι κλειστά στις 15 και 16 Αυγούστου 2018, καθώς και τις Κυριακές.

Μετά τις πιο πάνω ημερομηνίες, τα Κέντρα θα λειτουργούν μόνο τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες Α’ Κατηγορίας και μόνο στα Στάδια που θα πραγματοποιούνται οι αγώνες.

Τα Κέντρα Εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου είναι:  Λευκωσία: Στάδιο ΓΣΠ, Κλειστό Στάδιο  “ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, Λεμεσός: Τσίρειο Στάδιο, Λάρνακα: Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, Στάδιο “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ”, Στάδιο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”, Πάφος: ΣΤΑΔΙΟ “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ”, Παραλίμνι: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ.

Πηγή ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!