ΛΕΜΕΣΟΣ: Ναυαγοσώστες έσωσαν από βέβαιο πνιγμό 28χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ναυαγοσώστες έσωσαν από βέβαιο πνιγμό 28χρονο

Άριστη δουλειά από τους Ναυαγοσώστες της επαρχίας Λεμεσού, αφού απέτρεψαν πνιγμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού:

Διαβάστε: ΠΑΙΔΕΙΑ: «Καυστικός» Φυλακτού - «Ου περί χρημάτων τον αγώνα αλλά περί της ποιότητας» (pic-vid)

«Σωτηρία ήταν για ακόμα μια φορά η επέμβαση των Ναυαγοσωστων της επαρχίας Λεμεσου χθες Πέμπτη 23/8 αποτρέποντας περιστατικο παρολιγον πνιγμου. Το περιστατικο σημειώθηκε λίγο μετα τις 16:00 στην ακτή Ολυμπιων(έναντι από Γ.Σ.Ο) και αφορούσε 28χρονο Νιγηριανό αυτή την φορά,που ξαφνικά άρχισε να βυθίζεται στο νερό 50 περίπου μέτρα από την ακτή και 70 περίπου μέτρα δυτικα του Ναυ-σημείου της περιοχης οπως ενεμερωθηκαμε από τους Ναυαγοσωστες του σημειου.

Οι Ναυαγοσωστες του ΛΕΜ 15 που εδρεύει στην περιοχή, έδρασαν χρησιμοποιώντας το διασωστικό σκαφος(Jet Ski )περισυνέλεξαν τον 28χρονο εγκαιρα που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση οπως ενημερωθήκαμε,μεταφεροντας τον στην στεριά με ασφαλεια,οπου του παρασχέθηκαν οι βασικές πρωτες βοηθειες, με τον Νιγηριανό να επαναφέρει πληρως αισθησεις.

Οι Ναυαγοσωστες μας για προληπτικούς λογους ήθελαν να καλέσουν ασθενοφόρο ομως ο Νιγηριανός το αρνήθηκε,με τους Ναυαγοσωστες να τον συμβουλεύουν οπως μεταβεί τουλαχιστον από μονος,για προληπτικούς λογους.

Στο τέλος συστήθηκε προφορικά ότι ειναι ο Α.Α 28χρονων από την Νιγηρία οπως ενημερωθήκαμε από τουσΝ/σωστες του σημειου,τους ευχαρίστησε και αποχώρησε από την παραλία».

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!