Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (28/08)

Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (28/08)

Η σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών οργανώσεων έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και οι εξελίξεις στο μέτωπο της εκπαίδευσης, καθώς και τα όσα ακούστηκαν στις χθεσινές ακροάσεις στην επιτροπή για τον Συνεργατισμό, δεσπόζουν στα κύρια θέματα του σημερινού Τύπου.

Η «Αλήθεια» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Κόλπο οι συγχωνεύσεις», αναφέρεται στις χθεσινές ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, σημειώνοντας πως ο Παναγιώτης Φιλίππου κατέθεσε πως οι συγχωνεύσεις ήταν το χαλί κάτω από το οποίο κρύβονταν προβλήματα και ατασθαλίες, αλλά και συγκαλυπτόταν η πλήρης ατιμωρησία που επικρατούσε.

Ο «Πολίτης» στεγάζει το κύριο του θέμα υπό τον τίτλο «Μάχη εντυπώσεων» και γράφει πως στο μέγεθος και στον παλμό της σημερινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας που θα καταλήξει έξω από το Προεδρικό Μέγαρο επενδύουν οι εκπαιδευτικοί.

«Ο Φιλελεύθερος» υπό το τίτλο «Αγωνία για τα επόμενα μέτρα», γράφει στο κύριο του θέμα ότι ο πόλεμος στο χώρο της εκπαίδευσης περνά σήμερα στους δρόμους, καθώς χιλιάδες εκπαιδευτικοί θα οδεύσουν στο Προεδρικό, σε μια ογκώδη εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Η «Χαραυγή» κάτω από τον τίτλο «Στριμώχθηκαν και καταφεύγουν στα ψεύδη», γράφει ότι πανικοβλημένη η Προεδρία της Δημοκρατίας κατέφυγε σε νέα ψεύδη, κατηγορώντας στο ΑΚΕΛ ότι υποθάλπει τη ρήξη στην Παιδεία.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων!