Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (31/08)

Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (31/08)

Η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της εκπαίδευσης και οι τελευταίες εξελίξεις μετά τις προσπάθειες εκτόνωσης της κρίσης, η σημερινή τελευταία μέρα του Συνεργατισμού και τα όσα ακούστηκαν στην Ερευνητική Επιτροπή για το Συνεργατισμό είναι τα κυριότερα θέματα που προβάλλονται σήμερα από τις κυπριακές εφημερίδες.

Η «Αλήθεια», υπό τον τίτλο «Οι πρώτες ρωγμές στους κόλπους των εκπαιδευτικών», γράφει στο κύριο της θέμα ότι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία των δασκάλων και η Αλλαγή των καθηγητών διαφώνησαν με ΠΟΕΔ και ΟΕΛΜΕΚ αντίστοιχα.

Ο «Πολίτης», στο κύριο του θέμα με τίτλο «Σήμερα ανακοινώνουν μέτρα στην εκπαίδευση», γράφει πως παρά το έντονο παρασκήνιο σε πολλά μέτωπα, η κρίση στην εκπαίδευση καλά κρατεί και οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών αναμένεται σήμερα να ανακοινώσουν τα πρώτα μέτρα.

Ο «Φιλελεύθερος», κάτω από τον τίτλο «Παραδίδει σήμερα τα κλειδιά», γράφει για `τέλος εποχής για το Συνεργατισμό` στην Κύπρο και για `νέα μέρα` που ξεκινά σήμερα για την Ελληνική Τράπεζα.

«Βάφτισαν νέες τις παλαιές τους προτάσεις», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της «Χαραυγής», η οποία γράφει πως στην κρίση της εκπαίδευσης ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επανέφερε σε περιτύλιγμα την πρότασή του χωρίς να διαφοροποιείται η ουσία.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων!