Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (3/9)

Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (3/9)

Η σημερινή πρώτη ημέρα των εκπαιδευτικών και η συνέχιση της κρίσης στην παιδεία με τις αποφάσεις που έλαβαν ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ, καθώς και η σημερινή πρώτη ημέρα λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας μετά την ενσωμάτωση του Συνεργατισμού, είναι τα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στον κυπριακό Τύπο.

Η «Αλήθεια» κάτω από τον τίτλο «Σε κλοιό ‘Λευκής Απεργίας’» γράφει ότι ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ δυναμιτίζουν περαιτέρω το κλίμα αρχίζοντας την εφαρμογή μέτρων που παρεμποδίζουν την ομαλή έναρξη της νέα σχολικής χρονιάς.

Ο «Πολίτης» υπό τον τίτλο «Σε πλήρη ρήξη με το Υπουργείο Παιδείας», γράφει στο κύριο του θέμα ότι δάσκαλοι και καθηγητές ζητούν απεργιακά μέτρα από τα μέλη τους, ενώ η ΠΟΕΔ εξήγγειλε αποχή από εξωδικαστικές δραστηριότητες.

Ο «Φιλελεύθερος» στο κύριο του θέμα με τίτλο «Νέο τραπεζικό σκηνικό», γράφει ότι από σήμερα οι 400 χιλιάδες πελάτες του Συνεργατισμού γίνονται πλέον πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας.

«Βραχυκύκλωσαν την παιδεία οι κυβερνώντες», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Χαραυγή», και γράφει πως μετά τα μέτρα που έλαβαν ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ χθες βράδυ και η ΠΟΕΔ κλείδωσε τις δικές της αποφάσεις, ενώ η κυβερνητική αδιαλλαξία προκαλεί βραχυκύκλωμα στα σχολεία θυματοποιώντας κυρίως τους μαθητές.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων!