Στο τραπέζι της ΟΕΛΜΕΚ θα πέσουν την Τετάρτη (5/9) οι αποφάσεις του Υπουργικού

Στο τραπέζι της ΟΕΛΜΕΚ θα πέσουν την Τετάρτη (5/9) οι αποφάσεις του Υπουργικού

Οι σημερινές (4/9) αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που σχετίζονται άμεσα με την κρίση στον χώρο της εκπαίδευσης, θα βρίσκονται στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους αναφέρει ότι αύριο θα συγκληθεί η Γραμματεία της οργάνωσης προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε: Προδρόμου: «Η άρση της κρίσης θα επιτευχθεί με εποικοδομητικές ενέργειες»

«Ταυτόχρονα, στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της Γραμματείας θα βρίσκονται και οι σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, που σχετίζονται άμεσα με την κρίση στον χώρο της εκπαίδευσης», προσθέτει.

Σημειώνει ότι η ΟΕΛΜΕΚ θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τις άλλες δύο εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, «έτσι ώστε στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας, να προσδιοριστούν και τα αμέσως επόμενα βήματα». «Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα στον χώρο της εκπαίδευσης έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ότι ο διάλογος είναι η μόνη επιβεβλημένη οδός για εξεύρεση λύσεων», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!