ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανάρτηση με νόημα από τον Γ.Γ. της ΠΟΕΔ - «Ειλικρίνεια από όλους» (pic)

ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανάρτηση με νόημα από τον Γ.Γ. της ΠΟΕΔ - «Ειλικρίνεια από όλους» (pic)

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ με δυνατικό στάτους στο Facebook, ζήτησε ειλικρίνεια από όλους, με τον αγώνα να συνεχίζεται από τους εκπαιδευτικούς.

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Ο κ. Χάρης Χαραλάμπους το πρωί του Σαββάτου (9/8) δημοσιοποίησε μία ανάρτηση που γράφει τα εξής:

Διαβάστε: Δεν υπάρχει η λέξη «κατεχόμενα» στη Γαλλία - Αντιδράσεις από το Υπουργείο Εξωτερικών

«Επειδή λέγονται και ακούγονται διάφορα από άτομα, Οργανώσεις και Κινήσεις Θέλω να ακούσω τίμια και ξεκάθαρα από όλους. ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ και αγώνα μέχρι τελικής πτώσης;  Ή διάλογο και έστω κάποια μικρή υποχώρηση αν χρειαστεί για να μπούμε στον διάλογο με τα πραγματικά προβλήματα της Παιδείας που θα ακολουθήσει; Αν είναι ΟΛΑ η τίποτα πρέπει να μην κάνουμε διάλογο με κανέναν. Πάμε σε μέτρα. Σε ό,τι αποφασίσουμε ΟΛΟΙ μαζί εγώ δηλώνω παρόν. Αυτό κάνω για τόσους μήνες μέρα νύχτα. Ειλικρίνεια όμως από όλους».

Δείτε το post:
Charalambous

Είναι ξεκάθαρο πως ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ θα στηρίξει ότι αποφασίσουν όλες οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, για το καλό της παιδείας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στις 15:00 το μεσημερί του Σαββάτου (8/9) προγραμματίστηκε το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ.

Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν σήμερα, αλλά και την Κυριακή (9/9), λίγες ώρες πριν ακουστεί το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές. Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την κοινή συνεδρία, των ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ επαναβεβαίωσαν ότι προχωρούν μαζί σε όλες τις αποφάσεις. Τέλος, το ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ αποφάσισε χθες ότι η τελευταία πρόταση της Κυβέρνησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, γι` αυτό και επιβάλλεται να συνεχιστεί η εντατική διαβούλευση.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!