Νέα «κτυπήματα» Οδυσσέα: Οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν λιγότερες ώρες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη

Νέα «κτυπήματα» Οδυσσέα: Οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν λιγότερες ώρες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «κτύπησε» με νέες δημοσιεύσεις στο Twitter που έχουν μπόλικο ενδιαφέρον στο μέτωπο της Παιδείας.

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Το μέτωπο της παιδείας είναι αυτό που απασχολεί τους πάντες στο νησί μας, αφού ελάχιστες ώρες πριν ακουστεί το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, τα πράγματα παραμένουν μπερδεμένα.

Διαβάστε: Βόμβα Οδυσσέα: Πάει στον Εισαγγελέα για τις απαλλαγές των συντεχνιακών εκπαιδευτικών, και όχι μόνο

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις δε τα βρίσκουν με την Κυβέρνηση με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί και τους μαθητές να ξεκινούν μία χρονιά μέσα στην ταλαιπωρία. Ο Γενικός Ελεγκτής κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης, το πρωί της Κυριακής (9/9) «κτύπησε» ξανά μέσω του Twitter.

Σημειώνει πως στην Ελλάδα και την Κύπρο οι εκπαιδευτικοί δουλεύουν λιγότερες ώρες σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, λόγω «Δήθεν Βιολογικής κόπωσης», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Επίσης, «χτυπάει» το «καμπανάκι» για την κατάσταση στα σχολεία μέσης εκπαίδευσης, αφού όπως σημειώνει, αυτά γέμισαν με Βοηθούς Διευθυντές οι οποίοι μάλιστα διδάσκουν ελάχιστες ώρες σε σχέση με τους καθηγητές. 

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Γενικός Ελεγκτής κλείνει αυτό το σκέλος με την προβολή στοιχείων για τους εκπαιδευτικούς, με τους διευθυντές. Εκείνοι, όπως γράφει δεν διδάσκουν καθόλου, ενώ ασκούν μονάχα διοικητικά καθήκοντα, μένοντας στο σπίτι τρεις μήνες μέσα στο χρόνο.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ο κ. Μιχαηλίδης δεν διστάζει να δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην Παιδεία, αφού τα στοιχεία που προβάλει προκαλούν προβληματισμό για την Κύπρο και την Ελλάδα, αφού και στις δύο χώρες ισχύουν τα ίδια.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!