Ώρα «μηδέν» στην ΠΑΙΔΕΙΑ: Αρνητική η απάντηση της Κυβέρνησης στην αντιπρόταση (vid)

Ώρα «μηδέν» στην ΠΑΙΔΕΙΑ: Αρνητική η απάντηση της Κυβέρνησης στην αντιπρόταση (vid)

Η κατάσταση στην παιδεία παραμένει μπερδεμένη. Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να απορρίπτει την αντιπρόταση των εκπαιδευτικών.

Το Υπουργείο Παιδείας, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις «μάχονται» και στη μέση βρίσκονται οι μαθητές στο θέμα της Παιδεία που βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο. Το απόγευμα της Τρίτης (11/9), παρέδωσε την αντιπρόταση όλων των εκπαιδευτικών οργανώσεων, στην Κυβέρνηση μετά από διαβουλεύσεις, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτου.

Διαβάστε: Η αντιπρόταση των εκπαιδευτικών στην Κυβέρνηση - Αντίδραση από Γενικό Ελεγκτή

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στις «Τομές για Γεγονότα» του ΣΙΓΜΑ, από τις 19.00 το απόγευμα στο Προεδρικό συνεδριάζει ο Νίκος Αναστασιάδης με την διυπουργική ομάδα, έχοντας ως θέμα τις εξελίξεις στην παιδεία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ετοιμάζεται η απάντηση της Κυβέρνησης στην αντιπρόταση των εκπαιδευτικών οργανώσεων, η οποία αναμένεται να είναι αρνητική, αφού η Κυβέρνηση έχει κάνει ήδη πολλές υποχωρήσεις. Μάλιστα, εφόσον απορριφθεί η αντιπρόταση θα ισχύσουν οι αποφάσεις που πάρθηκαν στις 30 Αυγούστου στο μέτωπο της παιδείας, και τις οποίες είχαν απορρίψει οι εκπαιδευτικοί.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!