Στην αντεπίθεση η ΠΟΕΔ μέσω Χαραλάμπους - Παίρνουν απεργιακά μέτρα οι εκπαιδευτικοί (pic)

Στην αντεπίθεση η ΠΟΕΔ μέσω Χαραλάμπους - Παίρνουν απεργιακά μέτρα οι εκπαιδευτικοί (pic)

Ξεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτη την Κυβέρνηση έστειλε ο Χάρης Χαραλάμπους, με ανάρτησή του στο Facebook, λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Πρόδρομου Προδρόμου για την αντιπρόταση των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων, όπου απορρίπτεται.

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

«Η αξιοθρήνητη, υπεροπτική και αλαζονική αρνητική απάντηση τους θα έχει σκληρή ΑΠΑΝΤΗΣΗ», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ έγραψε για απεργιακά μέτρα.

Διαβάστε: Ώρα «μηδέν» στην ΠΑΙΔΕΙΑ: Αρνητική η απάντηση της Κυβέρνησης στην αντιπρόταση (vid)

Το ποστ του:

«Συνάδελφοι έχουμε είσπραξει και επίσημα αυτό που αναμενόταν. Εξαντλήσαμε με πολύ κόπο και υπομονή κάθε προσπάθεια. Προσωπικά νιώθω ότι αυτό ήταν το χρέος μας, όσα κι αν έχουμε υποστεί. Η αξιοθρήνητη, υπεροπτική και αλαζονική αρνητική απάντηση τους θα εχει σκληρή ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Η γεμάτη αναλήθειες, ειρωνεία και έμμεσες απειλές απάντηση τους θα εχει την ανάλογη ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Αύριο τα ΔΣ μας απαντούν με απεργιακά και πολλά άλλα μέτρα δυστυχώς, τα όποια θα αποφασίσουμε όλοι μαζί, συντονισμένα και με πλάνο. Τέλος.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Ξεχνάμε ο καθένας το προσωπικό του θέμα, την δική του άποψη και τις αμφιβολίες. Εμείς θα αγωνιστούμε μαζί σας, σας χρειαζόμαστε όλους. Θετική ενέργεια ο ένας για τον άλλο, αυτό θα είναι το όπλο μας».

Διαβάστε: Προδρόμου: «Η θέση της ΠΟΕΔ χωρίς συνυπογραφή των υπολοίπων απορρίπτεται»

Η ανάρτηση του με εικόνα:

Charalambous

Όπως καταλαβαίνουμε, η κρίση στην Παιδεία, βαθαίνει περισσότερο, αφού Κυβέρνηση και εκπαιδευτικές οργανώσεις βρίσκονται για άλλη μία φορά σε χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!