ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το φεστιβάλ μπύρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το φεστιβάλ μπύρας

Ο Δήμος Λευκωσίας και το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με την εταιρεία C.K. Matrix Exhibition Partners Ltd συνδιοργανώνουν και φέτος το Φεστιβάλ Μπίρας, «NICOSIA BEER FEST», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 13-15 Σεπτεμβρίου στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου και η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, στα πλαίσια σημερινής δημοσιογραφικής διάσκεψης αναφέρθηκε ότι στον χώρο της Τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου τα ξύλινα σπιτάκια του Δήμου Λευκωσίας θα στηθούν περιμετρικά, φιλοξενώντας μεγάλη ποικιλία από παγωμένες μπίρες από όλο τον κόσμο και υπέροχα συνοδευτικά εδέσματα.

Διαβάστε: My style rocks: Τα πήραν οι διαγωνιζόμενες με τη βαθμολογία - Η οργισμένη αντίδραση των κριτών! Vid

«Ξύλινοι παραδοσιακοί πάγκοι θα πλαισιώνουν τον χώρο εμπρός των περιπτέρων δημιουργώντας ένα μοναδικό Beer Garden όπου οι χιλιάδες φίλοι και εραστές της μπίρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις παγωμένες τους μπίρες και το φαγητό τους ακούγοντας μοναδικές live μουσικές συναυλίες από τις πιο γνωστές κυπριακές μπάντες», αναφέρεται. Το ωράριο λειτουργίας του φεστιβάλ θα είναι καθημερινά από τις 7:00μ.μ. μέχρι τις 11:30μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!