ΠΑΙΔΕΙΑ: Ετοιμάζουν 48ωρη απεργία οι εκπαιδευτικοί - Σε ταλαιπωρία οι γονείς και τα παιδιά (vid)

ΠΑΙΔΕΙΑ: Ετοιμάζουν 48ωρη απεργία οι εκπαιδευτικοί - Σε ταλαιπωρία οι γονείς και τα παιδιά (vid)

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις συνεδρίασαν την Τετάρτη (12/9) και φαίνεται πως μετά από πολλές ώρες διαβουλεύσεων τα βρήκαν για 48η απεργία και μάλιστα άμεσα.

Στα γραφεία της ΠΟΕΔ πραγματοποιήθηκε η Συνεδρία των εκπαιδευτικών οργανώσεων για το μέλλον στην παιδεία, εκεί όπου αποφασίστηκαν τα νέα μέτρα που θα πάρουν μετά την απόρριψη της αντιπρότασης τους από την Κυβέρνηση.

Διαβάστε: ΠΑΙΔΕΙΑ: Τι θα γίνει με τα παιδιά; - Θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Πέμπτη;

ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ συνεδρίασαν από τις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης (12/9) με τις αποφάσεις να μιλούν για απεργιακές κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν άμεσα, βάζοντας «λουκέτο» στα σχολεία.

Διαβάστε: ΠΑΙΔΕΙΑ: Ετοιμάζουν 48ωρη απεργία οι εκπαιδευτικοί - Σε ταλαιπωρία οι γονείς και τα παιδιά (vid)

Πλέον, μένει να μάθουμε πότε θα υλοποιηθούν τα μέτρα, αφού το πρωί της Τετάρτης (12/9) ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ τόνισε πως αναμένονταν να πραγματοποιηθεί απεργία από αύριο (13/9) και για 48 ώρες, ωστόσο, αυτή η απόφαση πήρε αναβολή 24 ώρες, έτσι ώστε να παρθούν πιο οργανωμένα μέτρα από κοινού για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Διαβάστε: Αναστασιάδης για Παιδεία: «Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε εκβιασμούς» (vid)

Πληροφορίες του ΡΙΚ αναφέρουν πως μιλάμε για 48 απεργία την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα τις πρώτες μέρες) βάζοντας σε μέγιστη ταλαιπωρία γονείς και μαθητές.

Δείτε το video:

Στο παρακάτω video ας θυμηθούμε όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο της παιδείας που «καίει» τους γονείς, και τους μαθητές, αφού το Υπουργείο Παιδείας και οι εκπαιδευτικοί δεν τα... βρίσκουν.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!