Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (15/09)

Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (15/09)

Η συνεχιζόμενη κρίση στην παιδεία και η μη επιτυχής έκβαση της προσπάθειας των γονιών για ακύρωση της απεργίας των εκπαιδευτικών, οι δηλώσεις για το Κυπριακό του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, και τη διαμάχη μεταξύ Κυβέρνησης/ΔΗΣΥ προβάλλουν σήμερα οι εφημερίδες.

Η «Αλήθεια», με τίτλο στο κύριο της θέμα “Αυτούς στηρίζετε;”, γράφει για αμείλικτα ερωτήματα από την Κυβέρνηση προς το ΑΚΕΛ για τη στάση του στο θέμα των εκπαιδευτικών και πως στο κενό έπεσε πρωτοβουλία των γονέων για ακύρωση της απεργίας των εκπαιδευτικών.

Ο «Πολίτης» γράφει στο κύριο του θέμα, με τίτλο «’Εμπλεξαν τις ντροπές για τις αποφυλακίσεις», για οξεία πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σχετικά με τις αποφυλακίσεις καταδίκων που εξέτιαν ποινές φυλάκισης για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων.

«Ο Φιλελεύθερος», με τίτλο στο κύριο του θέμα «Προχωρούν με υπογραφές», γράφει πως ρότα υλοποίησης του αγωγού Ανατολικής Μεσογείου, East Med, συμφώνησαν κατά τη συνάντησή τους στην Ιερουσαλήμ οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας.

Η «Χαραυγή» με τίτλο στο κύριο της θέμα «Υποτιμούν τη νοημοσύνη της κοινωνίας» γράφει πως "έχουν χάσει την ψυχραιμία τους οι κυβερνώντες και συμπεριφέρονται με πανικό, ψεύδη και ύβρεις".

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων!