«Τέλος καλό, όλα καλά» στο αεροδρόμιο Πάφου – Έληξε ο συναγερμός για φωτιά σε αεροσκάφος

«Τέλος καλό, όλα καλά» στο αεροδρόμιο Πάφου – Έληξε ο συναγερμός για φωτιά σε αεροσκάφος

Ήχησε ο συναγερμός για φωτιά στο εσωτερικό του αεροσκάφους - Άμεση η κινητοποίηση των Αρχών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις για το αεροσκάφος της Αir Serbia που προσγειώθηκε γύρω στις 21:00, έχουν τελειώσει χωρίς οποιοδίποτε πρόβλημα, με τους επιβάτες να αποβιβάζονται με ασφάλεια χωρίς οποιαδίποτε ανησυχία.

Ωστόσο, πριν από το μεσημέρι αναμένεται να αναχωρήσουν οι 163 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα του αεροσκάφους των Σερβικών αερογραμμών ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αίθουσα του αερολιμένα Πάφου και αναμένουν την αναχώρηση τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε συναγερμό τέθηκε το αεροδρόμιο Πάφου χθες βράδυ Τρίτη (18/9), όταν αεροσκάφος είχε ένδειξη για φωτιά στο χώρο αποσκευών του και έδωσε σήμα κινδύνου στις κυπριακές αρχές υποβάλλοντας αίτημα για προσγείωση.

Αμέσως οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση, ενώ στο αεροδρόμιο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για το αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση από Βελιγράδι προς Κάιρο, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκονταν 143 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμά τους.
 
Όπως ενημερωνόμαστε είναι όλοι καλά στην υγεία τους ενώ από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα στο αεροπλάνο.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!