Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (21/09)

Εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Κυπριακού Τύπου (21/09)

Οι τελευταίες εξελίξεις στην κρίση στην παιδεία μετά την μεσολαβητική πρόταση της ΣΕΚ, η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το μεταναστευτικό στην άτυπο Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, μια απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για αποζημιώσεις σε κατόχους αξιογράφων, το αίτημα που αναμένεται να υποβληθεί για περιοριστικά μέτρα στον κατάδικο για παιδεραστία, στον οποίον δόθηκε προεδρική χάρη, η συνέχιση των ερευνών για τον Συνεργατισμό και οι προειδοποιήσεις της ΕΕ προς τη Βρετανία σε σχέση με τη συμφωνία για το Brexit είναι τα κυριότερα θέματα που προβάλλει σήμερα ο κυπριακός Τύπος.

Η «Αλήθεια» με τίτλο στο κύριο της θέμα «Διασπάστηκε η ΟΕΛΜΕΚ» γράφει πως ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ αποδέχτηκαν ομόφωνα τη μεσολαβητική φόρμουλα Μάτσα ενώ στο Κεντρικό ΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ υπήρξε διάσπαση.

Ο «Πολίτης» στο κύριο του θέμα με τίτλο "Χάσανε το βιός τους σε αξιόγραφα 'κουγκρί'", γράφει πως σημαντικό όπλο για τους κατόχους αξιογράφων αποτελεί χθεσινή απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για αποζημιώσεις σε ζευγάρι που είχε επενδύσει σε αξιόγραφα χωρίς να του επεξηγηθούν οι κίνδυνοι.

«Ο Φιλελεύθερος» υπό τον τίτλο "Τρέχουν να μειώσουν το κακό", γράφει, στο κύριο του θέμα, ότι θα υποβληθεί σήμερα στο δικαστήριο αίτημα για διάταγμα για περιοριστικά μέτρα για τον κατάδικο για παιδεραστία που αποφυλακίστηκε πρόωρα.

Η «Χαραυγή» με τίτλο στο κύριο της θέμα «Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του…» γράφει πως ο Δ. Διονυσίου, ο οποίος ήταν ο σύνδεσμος του Υπ. Οικονομικών με τη διοίκηση της ΣΚΤ δήλωσε ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής πως «είναι ο κόσμος που έκλεισε τον Συνεργατισμό».

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων!