«Δεν είμαι παιδεραστής, αλλά παθολογικά ερωτευμένος με την 10χρονη» υποστηρίζει 36χρονος

«Δεν είμαι παιδεραστής, αλλά παθολογικά ερωτευμένος με την 10χρονη» υποστηρίζει 36χρονος

Τον ισχυρισμό ότι δεν ήταν παιδεραστής αλλά «παθολογικά ερωτευμένος, ο οποίος ενεργούσε με παιδισμό και χωρίς να αντιλαμβάνεται το επιλήψιμο της ερωτικής σχέσης του με το παιδί» προέβαλε ενώπιον του Εφετείου 37χρονος καταδικασθείς για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 36χρονος έδωσε την αιτιολογία αυτή σε μια προσπάθεια ανατροπής της καταδίκης του.

Μάλιστα, η θέση αυτή κάθε άλλο παρά βρήκε έδαφος, με αποτέλεσμα το Εφετείο να επικυρώσει τόσο την καταδικαστική απόφαση όσο και την επιβληθείσα 6ετή ποινή φυλάκισης.

Ο καταδικασθείς ήταν αντιμέτωπος με 22 κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης καθώς και κατηγορίες για άσεμνες επιθέσεις.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του Εφετείου, ο κατηγορούμενος σε διάφορες περιπτώσεις φιλούσε, αγκάλιαζε και χάιδευε την ανήλικη.

Σημειώνεται πως το Εφετείο στην απόφαση του σημείωσε πως η θέση ότι ήταν παθολογικά ερωτευμένος, ο οποίος ενεργούσε με παιδισμό και χωρίς να αντιλαμβάνεται το επιλήψιμο της ερωτικής σχέσης του με το παιδί, δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή.