Όλα έτοιμα για το οδόφραγμα Δερύνειας- Ανησυχίες από τους ξενοδόχους

Όλα έτοιμα για το οδόφραγμα Δερύνειας- Ανησυχίες από τους ξενοδόχους

Η Δερύνεια θέλει λύση του κυπριακού είπε ο Δήμαρχος του ακριτικού δήμου Ανδρέας Καραγιάννης.

Όλα είναι έτοιμα για την διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος του ακριτικού δήμου Ανδρέας Καραγιάννης. Μιλώντας στον Πολίτη 107,6 και στην εκπομπή Control Panel ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε και στην σκοπιά του τουρκικού στρατού στην λεωφόρο Αμμοχώστου, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι η σκοπιά θα μετακινηθεί. Ήδη είπε ο κ. Καραγιάννης δημότες αναφέρουν στον ίδιο ότι ο σκοπός δεν βρίσκεται πλέον στο φυλάκιο.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις για την διάνοιξη του οδοφράγματος λόγω δυσμενών οικονομικών επιπτώσεων στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου ο κ. Καραγιάννης είπε ότι αν και οι ανησυχίες και η διαφορετική άποψη είναι σεβαστές, εντούτοις η Δερύνεια ουδόλως ενδιαφέρεται για το οικονομικό. Αυτό που ενδιαφέρει τους Δερυνειώτες είπε ο κ. Καραγιάννης είναι η επικοινωνία μεταξύ των κοινοτήτων.

 Ανησυχίες ΠΑΣΥΞΕ

Την ανησυχία του για την διάνοιξη του οδοφράγματος εξέφρασε μιλώντας επίσης στην εκπομπή Control Panel ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρος Ττάκκας. Ο κ. Τάκκας είπε ότι η διάνοιξη του οδοφράγματος θα οδηγήσει τους τουρίστες στα κατεχόμενα και αυτό θα έχει επηρεάσει την τουριστική βιομηχανία της περιοχής. Υποστήριξε μάλιστα ότι αν με τη διάνοιξη του οδοφράγματος η Ε/κ πλευρά αποκόμιζε πολιτικά οφέλη τότε ο ΠΑΣΥΞΕ δεν θα είχε πρόβλημα να υποστεί το κόστος.

ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ